29 Ocak 2009

Engelliler'den Kaymakam'a Plaket

Mardin Sakatlar Derneği başkanı Hasan Anuk, göreve başladığı günden beri engellilere gösterdiği sıcak yaklaşımı nedeniyle Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç’a bir teşekkür plaketi verdi.

Kaymakam Osman Tunç’un makamına beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gelen Dernek başkanı Hasan Anuk, özellikle idarecilik kimliği olan yetkililerin her fırsatta özürlü ve sakat vatandaşlara destek olmaları gerektiğini savundu.

Kaymakam Osman Tunç’ın her fırsatta engellilerle sıcak bir iletişimin içine girdiğini, sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemeye çalıştığını ifade eden Dernek Başkanı Hasan Anuk, “biz engellilere her fırsatta sevgisini gösteren, haklarımızı gözetleyen ve daima yanımızda olduğunu hissettiren. Engellilerin sosyal yaşama adaptasyonu konusunda üzerine düşen görevleri yapmanın çabası içerisinde olan çok değerli kaymakamımıza dernek üyeleri adına şükranlarımızı sunmak üzere buradayız. Kendisine olan minnettarlığımızı bir plaketle ölümsüzleştirmek istedik. Aynı ilgi ve desteği diğer etkili ve yetkililerimizden de bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Kaymakam Osman Tunç İse, kendisine plaket veren Mardin sakatlar Derneği Başkanı Hasan Anuk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti, Tunç, engellilere olan desteğinin her zaman olduğu gibi aynı ciddiyet ve kararlılıkla süreceğini belirtti.

Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum