7 Ocak 2009

Kızıltepe'de Oda Başkanları güven tazeledi

Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı ile Ticaret Borsası başkanlığı seçimi gerçekleşti.

Yoğun katılımlarla ayrı ayrı gerçekleşen seçimlerin sonucunda; uzun yıllardır görevlerini başarıyla sürdüren Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, üyelerden aldıkları oylarla yeniden güven tazelediler.

Kızıltepe eski Ticaret ve Sanayi Odası binasında gerçekleşen ve üyelerin yoğun katılımlarıyla tek listelerle gidilen seçimlerde aldıkları oylarla aynı liste ve yönetim kurullarıyla “hizmete devam” dediler.

Kızıltepe Sanayici ve tüccarlarının arasından geldiğini ve yöre tüccarlarının yaşadığı sıkıntıları yakından bildiğini belirten Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Dündar, “uzun dönemdir bu görevi sürdürüyorum. Yeni dönemde de şahsıma tevdi edilen bu görevi kaldığımız yerden yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımla birlikte sürdüreceğim. Sanayici ve tüccarlarımıza yeni dönemde de hizmet edecek olmaktan dolayı son derece mutlu ve gururluyum.”dedi.

Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin ise, tek listeyle seçime gidiliyor olmasına karşın üyelerin yoğun katılımla sandığa gelip oy kullandıklarına dikkat çekerek, “Kızıltepelilerin çıkar ve menfaatlerini gözeterek bugüne kadar sürdürdüğüm göreve yeniden seçilmenin heyecanını yaşıyorum. Seçime bir tek listeyle gidiliyor olmasına rağmen üyelerimiz aynı ciddiyetle gelip oy kullanıp, yönetimimizi teyit ediyor olması bizleri sevindiriyor. Bize gösterilen bu teveccühün karşılığını daha disiplinli bir çalışma azmi ve sorumluluk yüklüyor. Yeni dönemde bunu yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen seçimde Kızıltepe Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden seçilen Mahmut Dündar, misafirlerinin onuruna bir öğle yemeği verdi.

Kadir ÜRÜNDÜ
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum