7 Ocak 2009

Mardinspor İlk Transfer Bombasını Patlattı

http://img99.imageshack.us/img99/3846/kazimcu4.jpg
Mardinspor, Malatya Belediyespor'da forma giyen Kazım Kılınç ile sözleşme imzaladı.

Burak ERDEM – MARDİN Mardinspor ilk transfer bombasını patlattı ve Malatya Belediyespor’un tecrübeli futbolcusu 32 yaşındaki santrafor Kazım Kılınç ile sözleşme imzaladı. Konyaspor, Karabükspor, Kütahyaspor, Çorumspor, Aksarayspor, Karamanspor’da forma giyen ve Malatya Belediyespor’da 7 maçta 7 gol atarak dikkatleri üzerine çeken tecrübeli oyuncu 8 Ocak’ta Mardinspor’un Antalya kampına katılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Mardinspor Kulübü Basın Sözcüsü Davut Ayla şunları söyledi: “Gol yollarında sıkıntı çektiğimiz bilinen bir gerçek. Bu sıkıntıya Malatya Belediyespor’da 7 maçta 7 gol atan Kazım’la son vermek istiyoruz. Transfer çalışmalarımız son hızda devam ediyor. Çok önemli futbolcular için ciddi girişimlerimiz var. Giresunspor’da forma giyen Cem Sinan Vergül, Çankırı Belediyespor’da forma giyen Erhan Namlı ve Tokatspor’da forma giyen Şinasi ile görüşmelerimiz devam ediyor.” dedi.

Öte yandan Antalya’da “Side Cup” turnuvası kapsamında ilk hazırlık maçını oynayan Mardinspor, Y.Yozgatspor ile 1-1 berabere kaldı.

Mardinimiz.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum