26 Ocak 2009

Ramazan Gözüoğlu toprağa verildi

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısı için kente gelen belediye başkan adayları ve Milletvekillerini karşılamak üzere havaalanına akın eden partililerin dönüş yolunda yaşanan trafik kazası sonrasında trafik tutanaklarını düzenleyecekleri sırada kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren parti eski yöneticilerinden Ramazan Gözüoğlu’nun ölümü Mardin’de derin üzüntü yarattı.

Yaşanan kaza sonrasında; fenalaşarak kalp krizi geçiren ve önce Mardin Devlet Hastanesi’ne oradan da Diyarbakır’da bulunan (Özel) Veni Vidi Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren AK Parti’nin eski yöneticilerinden Muhasebeci Ramazan Gözüoğlu için Mardin’de geniş katılımlı bir cenaze töreni düzenlendi.
Yeni Şehir’de bulunan Fuat Yağcı Camii’nde öğle namazına mutakip kılınan cenaze namazında AK Parti Mardin Milletvekilleri Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel, Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti İl Başkanı Lokman Sinaoğlu, AK Parti Mardin Belediye başkan adayı Av. Mehmet Beşir Ayanoğlu’yla ilçe belediye başkan adayları, parti yöneticileri, merhumun ailesi ile kalabalık bir vatandaş topluluğu da hazır bulundu.
Bir partiliden çok, genç denilebilecek bir yaşta olan çok iyi bir insanı kaybettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, “AK Parti’nin Mardin adaylarını kamuoyuna tanıttığımız ve teşkilatımız için heyecan verici olan bir günde yaşanan acı olayın etkisi hepimizi derinden üzmüştür. Partimizin bu günlere gelmesinde kuşkusuz ki önemli katkıları olmuş bir kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Böylesine acı bir olayın bir kere daha yaşanmaması temennisi ile merhuma yüce Allah’tan rahmet geride kalan ailesi ve partililerimize baş sağlığı diliyorum” dedi.
Kadir ÜRÜNDÜ
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum