23 Ocak 2009

Sakatlar Derneği’ne Vali Duruer’den Destek.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/sakatlardernegiziyaret.gif
Vali Hasan Duruer, Sakatlar Derneği Başkanı Hasan Anuk’u ve proje Koordinatörü Fisün Karaboğa’yı makamında kabul ederek projeleri hakkında bilgi aldı.

Proje koordinatörü Karaboğa, AB ve GAP idaresinin katkıları ile şu anda işletilmekte olan Telkari Gümüş atölyesinin çalışma durumunu ve işitme engelliler için olan “İki elin sesi var” projeleri hakkında Vali Duruer’e bilgi vererek, Özellikle sakatların istihdam edilmesi konusunda Vali Duruer’den destek istediler.

Daha önce Sakatlar Derneği’ni ziyaret ederek çalışma ortamı hakkında bilgi alan Vali Duruer; onlarca sakat vatandaşımıza ekmek kapısı olan Telkari Gümüş atölyesini ve işitme engeliler için “iki elin sesi var” projeleri destekleyeceğini belirtip, “ Kapımız her zaman size açıktır. Bana ulaşamasanız bile, yardımcılarım var onlara ulaşın yardımcı olacaklar.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum