12 Ocak 2009

SAYIN MARDİN VALİSİ HASAN DURUER'İN MARDİN HALKINA MESAJI

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/valigelis.gif

05.01.2009 tarihinden itibaren Mardin Valiliği görevine başlamış bulunuyorum. Ülkemizin en önemli tarihi ve kültürel merkezlerinden olan Mardin ilimizi eğitimde, mimari mirasın ve çevrenin korunmasında, tarımda ve sanayide daha ileriye götürmek temel ve ana hedefimizdir.

Bu hedefe ulaşmada; halkımızla, siyasi partilerimizle ve ilimizdeki tüm kamu ve özel kuruluşlarımızla, basınımızla, sivil toplum örgütleriyle elbirliğiyle çalışacağız. Halkımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz, onun sıkıntıları bizim sıkıntılarımız olacaktır.

Dürüstlük, şeffaflık, eşitlik, tarafsızlık, adalet, halkımıza sevgi ve şefkat temel prensibimiz olup, Devletin kapısı da gönlü de her zaman halkımıza açık olacaktır.

Az konuşup çok çalışan, çok üreten bir felsefe ile ihtiyaç ve problemleri halletmiş, geleceğe ümit ve güvenle bakan bir Mardin hepimizin ortak hedefidir.

Bu inanç ve duygular içerisinde bundan böyle beraber çalışacağımız kamu görevlisi arkadaşlarımın birlik, beraberlik, sevgi ve saygı ortamı içerisinde, üstün bir gayretle ve sorumluluk bilincinde hareket ederek görevlerinde herhangi bir aksaklığa meydan vermeden çalışmalarını rica eder, sağlık ve mutluluk içerisinde başarılar dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum