7 Ocak 2009

Sesimizi Nasıl Duyuralım?

http://img134.imageshack.us/img134/2442/mehmetcayitms0.jpg

Kayyum heyeti başkanı Mehmet Cayıt, Mardinimiz.Com Genel Yayın Yönetmeni Burak Erdem'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Köklü bir geçmişe sahip olan Mardinspor’un maçlara çok zor şartlar altında çıktığını söyleyen Cayıt, milletvekillerine sitem ederken, Mardinspor’u bu durumdan ancak efsane başkan Süleyman Bölünmez’in kurtarabileceğini ve kendilerini tekrar kulübün başında görmek istediklerini belirtti.

Mardinlilerin sosyal faaliyetlerinden biri de Mardinspor’dur. 15 günde bir maça gelip stres atan Mardinlilerin tek takımı Mardinspor çok zor durumda. Bu takım ligin başlamasına 12 gün kala sayın valimiz Mehmet Kılıçlar sayesinde oluşturuldu. Kimse bu takıma sahip çıkmadı.

Parasızlıktan neredeyse takıma kilit vurma noktasına gelindi. Olağanüstü kongre yapıyoruz, kongreye kimse katılmıyor. Biz bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Mardinspor’u almak isteyen varsa hemen takımı vermeye hazırız. Mardinspor’un menfaatleri bizim için her zaman ön plandadır.

Bu takım Mardin’in takımı değil mi? Hani nerede işadamlarımız, milletvekillerimiz? Neden herkes Mardinspor’a sırt çevirdi? Oysa Mardinspor gerek siyasiler için gerekse de işadamları için önemi bir reklam aracıdır. En azından yerel seçimlere az bir süre kala Mardinspor’a yardımların yapılması gerekiyor. Mardinlilerin gönlünü feth etmenin en kolay yolu Mardinspor’dur. Bunu unutmamak gerekir!

Sorulması gereken o kadar çok soru var ki.. Mardinlilerin sosyal eğlencelerinden biri olan Mardinspor’un bu durumda olması hangi birimizi memnun ediyor? Neden diğer illerin takımları gibi değiliz. Fazla uzağa gitmeyelim ve bir Diyarbakırspor’a, bir Elazığspor’a bakalım. İşadamları ve milletvekilleri bu takımların menfaatleri için ortak çalışmalar yapıyor. Diyarbakırspor’a yapılan yardımları hepimiz görüyoruz. Mardin’e neden yardım yapılmıyor? Terörle adı anılmayan, hoşgörüsüyle adından sıkça söz ettiren Mardin’in tek takımı olan Mardinspor’a sahip çıkılmamasının nedeni nedir? Milletvekillerimiz bir kez olsun Mardinspor’un bir maçına geldi mi? Bırakın maça gelmeyi Mardinspor’u bu durumdan kurtarmak adına herhangi bir çalışma içine girdiler mi? Hayır! Şimdi soruyorum, sesimizi nasıl duyuralım?

‘SÜLEYMAN BÖLÜNMEZ OLMADAN OLMUYOR’

Geçtiğimiz yıllarda Mardinspor’un bütün yükü maalesef Süleyman Bölünmez’in sırtına yüklendi ama Süleyman Bölünmez olmadan Mardinspor’da işler yolunda gitmiyor. Sizin aracılığınızla Mardin’e ve Mardinspor’a yaptıklarıyla Mardinlilerin gönlünü feth eden ve Mardinliler tarafından “imparator” olarak adlandırılan Süleyman Bölünmez’i tüm Mardinliler adına tekrar kulüp başkanlığına davet ediyorum. Biliyoruz ki Süleyman Bölünmez’in içindeki Mardin ve Mardinspor sevgisi tükenmedi. Umarım Süleyman Bölünmez bu çağrılarımızı yanıtsız bırakmaz.

‘HAKEMLER CANIMIZI YAKIYOR’

Bugüne kadar yaşanan gelişmelere ve hakem olaylarına karşı takındığımız hoşgörülü yaklaşımdan bir sonuç elde edemedik. Hakem hataları ve yanlı kararlar ısrarla devam ediyor. Zor şartlar altında maçlara çıkan ve her yönüyle olumlu bir tavır sergileyen kulübümüzün futbol olarak yaşadığı sıkıntıların faturalarını kesmek hakemlere kalmamıştır. Şunun altını çizerek belirtmeliyim ki hakemler canımızı yakıyor. Futbolcularımızın özverili çalışmalarına ve alın terlerine yazık oluyor. Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener’den ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan’dan kamuoyunu rahatlatacak bir yaklaşım sergilemelerini bekliyoruz. Artık hakemler canımızı yaksın istemiyoruz.

Son olarak Mardinspor kulübü adına sayın valimiz Mehmet Kılıçlar’a, onursal başkan Süleyman Bölünmez’e, Belediye başkanı Metin Pamukçu’ya, işadamı Necati Yağcı’ya ve eski Mardinspor yöneticilerine de yaptıkları ve yapacakları yardımlardan dolayı teşekkür ediyor, Mardinspor’u seven herkesin maddi ve manevi desteklerini bekliyoruz.
Mardinimiz.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum