22 Ocak 2009

Yazıcıoğlu, Mardinlife ekibini kabul etti

Dergisinin çalışmaları kapsamında Ankara’da bulunan Mardinlife Dergisi İmtiyaz Sahibi, Rıdvan Fidan, Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş ile yayın koordinatörü Kadir Üründü, BBP genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kabul edildi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemuhsin.jpg
Ankara bir dizi çalışma ziyareti gerçekleştiren Mardin Life ekibi, Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğu tarafından kabul edildi.

Ankara bir dizi çalışma ziyareti gerçekleştiren Mardin Life ekibi, Büyük Birlik Partisi BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğu tarafından kabul edildi. Mardin Life Dergisi’nin çalışmaları kapsamında Ankara’da bulunan Mardinlife Dergisi İmtiyaz Sahibi, Rıdvan Fidan, Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş ile yayın koordinatörü Kadir Üründü, BBP genel Başkanı ve Sivas Bağımsız Milletvekili Muhsin Yazıcıoğlu tarafından kabul edildi.
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Meclis Binasındaki makam odasında gerçekleşen görüşmede Mardinlife ekibini samimi bir şekilde ağırlayıp, Mardin’in sahip olduğu güzellikleri hayranlıkla anlatan Yazıcıoğlu, siyasi yaşamı boyunca Mardin’i sık aralıklarla ziyaret ettiğini belirtti. Mardin’in içinde barındırdığı hoşgörü kültürel zenginliğe gem vuran Yazıcıoğlu,”Mardin, benim yabancısı olduğum bir şehir değil. Mardin’i görmeyen ve o güzelim şehrin mistik havasını teneffüs etmeyen bütün dostlarımı biran önce Mardin’i görmelerini tavsiye ediyorum. Mardin gibi güzel bir şehrin tanıtımına kendini adamış siz genç gazeteci arkadaşlarımı görmek ve sizinle tanışmak bana ayrı bir mutluluk vermiştir. Kentinizin tanıtımı konusundaki özveriyi böylesine kaliteli bir dergide somutlaştırmanızı ise ayrıca kutluyorum. Ve bundan sonra dergiden bir sayının da bana gönderilmesini özellikle rica ediyorum” dedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/5BC_DSC_0566.JPG
Partisinin yerel seçimlere çok sıkı hazırlandığını ve 29 Mart yerel seçimleri’nde başta Mardin olmak üzere ülkenin her köşesinden partisinin adına başarılı sonuçlar beklediklerini belirten Muhsin Yazıcıoğlu, Mardin’de parti teşkilatlarının seçim çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürdüğünü sözlerine ekledi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum