1 Ocak 2009

Yolun Açık Olsun Şamil'in Babası..

Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği'ne atanan Vali Mehmet Kılıçlar, Mardin Valiliği ve Mardin Havaalanında düzenlenen iki ayrı törenle 3 yıl görev yaptığı Mardin’e veda etti...

Duygulu anların yaşandığı uğurlama törende Vali Mehmet Kılıçlar’ın eşi Arzu Kılıçlar gördüğü ilgi karşısında gözyaşlarını tutamadı. Bir süre önce yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Eskişehir Valiliği'ne atanan Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar için hem valilik önünde hem havaalanında uğurlama töreni düzenlendi. Vali Mehmet Kılıçlar, eşi Arzu ve oğlu Şamil Kılıçlar ile birlikte katıldığı törende, valilik önünde kurum müdür ve temsilcileri ile ellerini tek tek sıkarak haklarını helal etmelerini istedi.

Uğurlama töreninde Vali Yardımcıları Niyazi Ulugölge, Yavuz Selim Süzer, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, Jandarma Komutanı Alaattin Katı, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, İlçe Kaymakamları ile de ayaküstü kısa süre sohbet eden Vali Kılıçlar, görev yaptığı süre zarfında kendisine gösterilen yakın ilgi ve destekten dolayı herkese teşekkür etti.

Vedalaşma anında gördüğü yakın ilgiden çok etkilenen Vali eşi Arzu Kılıçlar ise valilikten çıkarken gözyaşlarına hakim olamazken Mardin’den ayrılmak istemeyen Vali Kılıçlar’ın oğlu Şamil Kılıçlar da sürekli huysuzluk yapması ise dikkat çekti.

Havaalanına hareket eden Vali Kılıçlar ve ailesini, havaalanında da yalnız bırakmayan Mardinliler, kendilerine yoğun ilgi gösterdi. Sivil Toplum Örgütü ve Siyasi Parti Temsilcileri, işadamları ile birlikte Mardin eski Milletvekili Nihat Eri’nin de hazır bulunduğu uğurlama töreninde hüzünlü anlar yaşandı.

Herkesle vedalaştıktan sonra havaalanında Vali Kılıçlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Özel Kalem Müdürü Emniyet Amiri Fatih Dikici ve valilik korumaları ise yeni görev yerinde kendisine başarılar diledi.

Sivil toplum örgütlerinin kadın temsilcileri ile Arzu Kılıçlar’ın ağlayarak vedalaşması dikkat çekerken Vali Mehmet Kılıçlar da daha sonra polis mangası tarafından uçağa uğurlandı.

Nezir Güneş
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum