25 Şubat 2009

AK Parti Kızıltepe'de seçim çalışmalarına başladı

AK Parti'nin Kızıltepe'deki seçim bürosunun açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeakkiz.jpg
Kızıltepe Belediye Başkan Adayı olarak Gazeteci Cemil Aydoğan’ı aday gösteren AK Parti, ilçedeki seçim startını geniş bir açılış töreni ile gerçekleştirdi.
AK Parti Mardin Milletvekilleri Mehmet Halit Demir, Süleyman Çelebi, Cüneyt Yüksel ile Prof. Dr. Ahmet Ağırakçe, Türk - Irak Dostluk Derneği Başkanı İşadamı M.Emin Değer, Ak Parti il, ilçe ve belde teşkilat üyeleriyle sivil toplum örgütü temsilcilerinin de hazır bulunduğu açılış töreninde kalabalık vatandaş topluluğunun da hazır bulunduğu dikkat çekti. .
Kızltepe Koçhisar Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışında konuşan Ak parti Mardin milletvekilleri, Gazeteci Cemil Aydoğan için Kızıltepelilerden destek istediler.
Milletvekilleri seçim bürosunun açılışını AK parti’den Kızıltepe belediye başkan aday adayı olan Davut Dündar’ı onure ederek kurdaleyi onunla birlikte kesmeleri dikkat çekti.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/2/241853akkizltp.JPG
AK Parti’nin adayı Gazeteci Cemil Aydoğan, Kızıltepe’de demokratik bir ortamda gerçekleşeceğine inandığı seçimler için iddialı olduğunu söyledi.
Aydoğan, Kızıltepe’de son dönemlerde belediyelerin kayda değer bir hizmeti olmamıştır. Kızıltepe’nin vizyonu olan, ufku açık bir belediye başkanına ihtiyacı olduğu hep dile getirilirdi. Birilerinin bu konuda insiyatif alması gerekiyordu. Bu işe girdik. İnanıyorum ki, Alnımızın açıklığıyla 29 Martta yapılacak yerel seçimlerden başarıyla çıkacağız. 200 bin nüfuslu mega köy görünümündeki Kızıltepe’yi modern ve yaşanılabilir bir kent haline getirme idealimizi gerçekleştirebilmek için tüm Kızıltepe halkından destek bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.
Kadir ÜRÜNDÜ
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum