28 Şubat 2009

'Akelçiler' Ayanoğlu'nun başarısı için yerel seçimlerde de yolda

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından oluşturulan 100 kişilik ´´Akelçiler´´ ekibi kapı kapı dolaşarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın mektubunu dağıtmaya başladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/AB4_agenc.JPG
Son genel seçimde, 3 ilde Başbakan'ın mektuplarını vatandaşlara ulaştıran "Akelçiler" yerel seçimlerde 81 ilin tamamında dağıtım yapacak. Her ilde en az 100 gencin görev alacağını anlatan AK Parti Gençlik Kollarından Beşir Güneş, “Aynı kıyafeti giyip mektupları halkımıza Başbakanımızın selamları ile birinci vereceğiz.”dedi.

Ak Parti Gençlik Kolları tarafından oluşturulan 100 kişilik ´´Akelçiler´´ ekibi kapı kapı dolaşarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın mektubunu dağıtmaya başladı.

Mardin Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Beşir Ayanoğlu, mektupları dağıtırken yaptığı açıklamasında, Başbakan Erdoğan´ın hazırladığı 17 bin mektubun geldiğini ve şuanda dağıtımına başlandığını söyledi. Ayanoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları bünyesinde oluşturulan 100 kişilik Akelçiler ekibinin bütün esnafları ve evleri tek tek dolaşarak 17 bin mektubu dağıttığını belirtti.

Ayaoğlu, İl geneline 30 bin mektup dağıtılacağını vurgulayarak, ´´Akelçiler´in dağıtım çalışması mektuplar bitene kadar sürdürecekler.”dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkan adayının mesajlarını, Mardin ve ilçelerinde, yollara düşüp, Başbakanın ve belediye başkan adayının verdiği mesajı bütün vatandaşlara ulaştıracak olan “AK Elçiler” “Bizler gençler olarak farklılığımız ortaya koyacak bir proje ile tekrar halkımızın huzurundayız. Hedefimiz çalınmadık kapı bırakmamak. Başbakanımızın ve başkan adayımızın selamını ve mektuplarını halkımıza ulaştırıyoruz. AK Elçiler unutmayınız ki Recep Tayyip Erdoğan’ın Akelçiler isiniz. Recep Tayyip Erdoğan’ın güler yüzünü ve samimiyetini temsil edeceksiniz. Sizler iletişim köprüsü olacaksınız. İlk hedefiniz çaldığınız her kapı da nezaketimiz ve alçak gönüllüğünüzle kalıcı iz bırakmak olsun. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”dedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/5F2_bbb.JPG
Ayanoğlu, “ Gençlerin siyasette olmasını önemsiyoruz”

Bu arada AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, “İletişim noktasında görev aldığınız için tebrik ediyorum. Gençlerin siyasette olmasını önemsiyoruz. Siyaset uzun soluklu bir iş insana hizmet etmenin yolarından biri yarınlarımızdan endişe etmiyoruz. Bu şehre bu ülkeye hizmet etmek için doğru adreste bulunuyoruz. Yarınlarından endişe etmeyen gençlerde burada bulunuyor. Durmak yok yola devam”

Ayanoğlu, “Her başarı işin arkasında isimsiz kahramanlar vardır. Ama herkes biliyor ki başarı öyküsü yazılması için onlar yüzler milyonlar vardır. Sizler başarı öyküsü yazılması için aşk ile şevk ile koşturuyorsunuz. Doğru yerde siyaset yapmak bize nasip oldu. Halkın ak dediğine kara demeyen milleti sömürmeyen vatandaşına hizmet eden bir partinin mensuplarıyız. Bundan dolayı da halkımızın her zaman yanındayız. Hepinize başarılar diliyorum. İnşallah 29 Martta da 3 Kasım da da olduğu gibi başarı ile çıkacağız.”diye konuştu.

Sinanoğlu: “Akelçiler, Başbakan’ın Mardin’de sesi olacak”

AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ise Akelçilerin Mardin’de Başbakan’ın sesi olacağını belirterek “AK Elçiler bugün çalışma zamanı. Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana Atatürk’ün söylemlerini siz hayata geçiriyorsunuz. Ülkemizin kalkınmasında başrol oynayan başbakanımızın mesajını halkımıza ulaştıracaksınız. Sizler Başbakan’ın Mardin’de sesi olacaksınız Sizlere görevinizde başarılar diliyorum. “ dedi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum