5 Şubat 2009

Artuklu Kadrosuna Başarılı Bir İdareci Daha

Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdür Yardımcısı Selim Öncü Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına atandı.
http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/02/Selim%20%C3%96nc%C3%BC.jpg
Mardin İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nde yaptığı başarılı hizmetlerle büyük bir takdir toplayan Selim Öncü, Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına atanması Mardin halkı tarafından yerinde bir karar olması sebebiyle sevinçle karşılandı.
Selim Öncü Yurtta görev yaptığı süre zarfında başarılı bir idarecilik sergiledi. Bir ekip ruhu içerisinde ve gecesini gündüzüne katarak büyük bir özveriyle çalışan Selim Öncü, Yurt öğrencileri tarafından da çok sevilen bir idareci oldu.
Görev yaptığı kurumdaki iş ve mesai arkadaşları tarafından kendisi için veda yemeği düzenlenen Selim Öncü, yeni ve daha fazla sorumluluk taşıyan bir görevin sevincini yaşarken diğer taraftan yıllardır birlikte görev yaptığı iş arkadaşları ve öğrencilerinden ayrılmanın burukluğunu yaşadı. Yemeğe, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Fevzi Hamidi, İl Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Yılmaz Ayaz, Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Mehmet Akın ve kurumda görev yapan mesai arkadaşları katıldı.
Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Mehmet Akın, yaptığı konuşmada tüm personeli ve yurtta kalan çocuklar adına kendisine yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Selim Öncü’ye teşekkür ederek,yeni görevinde başarılı çalışmalarının devamı dilediklerinde bulundu.
Mardin Artuklu Üniversitesi İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına atanan Selim Öncü ise, Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda görev yaptığı günleri asla unutmayacağını ve her zaman desteklerinin devam edeceğini söyledi.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum