13 Şubat 2009

Çağdaş Müzik Grubu Mardin'i İstanbul'a Getirdi

http://lh6.ggpht.com/_Hjkac1ftqjA/Rop0TsqtSLI/AAAAAAAAEyg/P_7UNtJY7rw/s800/VEYS%C4%B0%20T%C3%9CRKAN.jpg
Türkiye'nin bütün bölgelerinden İstanbul'a göç eden vatandaşlarımız bulunur. Özellikle Esenyurt İlçesi'nde her kesimi bulabilirsiniz. İlçede oturanların memleket hasretini türkülerle dindirmek sanatçılarımıza düşüyor. İşte Mardinli bir grup olan Çağdaş Müzik Grubu. Çeşitli etkinliklerde bölgenin yöresel şarkılarını seslendiren grubun Mardin Sürgücülü solisti Veysel TÜRKAN dinlenecek zaman bile bulmakta zorlanıyor.

Uzun süredir Esenyurt'ta İkamet eden Veysel TÜRKAN yalnız bu ilçede değil İstanbul'un tüm İlçelerinde yaşayan Mardinlilerin sünnet, nişan, düğün, dernek geceleri ve pikniklere çağrılmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtiyor. Grup oldukça sevilmesi karşısında diğer bölge insanlarının da toplantılarına davet edildiklerini ve Mardin yöresinin eserlerini İstanbul’da Türk, Kürt, Arap, Azeri ve Çerkez ayrımı yapmaksızın tüm halklara büyük sevinçle sunduklarını, bu konuda kesinlikle bölge ayrımı yapmadıklarını açıklıyor.

Veysel TÜRKAN, İstanbul’daki hemşerilerinin kendisine 0 535 410 66 20 nolu telefonunu arayarak kendisine ulaşabileceklerini belirtti.
www.surgucum.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum