27 Şubat 2009

Demir, Katar ve Yemen'e gidiyor

TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın Katar ve Yemen’e yapacağı resmi ziyaretlere AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir'de katılacak.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekatar.jpg
Türk-Katar Dostluk Grubu Komisyon Başkanı Olan AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın 1-6 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olan Katar ve Yemen parlamentolar arası resmi görüşmelerinde bulunmak üzere söz konusu ülkelere gideceği öğrenildi.

Katar Şûra Meclisi ve Yemen Temsilciler Meclisi’nin davetlisi olarak bu ülkelere resmi ziyaretler gerçekleştirecek olan TBMM Başkanı Köksal Toptan’a Türk-Katar Parlamentolar arası Dostluk Grubu Komisyon Başkanı olan AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir’in de eşlik edeceği belirtildi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz yıl Nisan ayında Katar’a gerçekleştirdiği ziyaretin heyetinde de yer alan Milletvekili Mehmet Halit Demir, "TBMM Başkanı Göksal Toptan’ın başkanlığında gerçekleşecek ziyaretlerin gerek Katar ve gerekse de Yemen ülkeleri arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da ileri bir seviyeye taşıyacağı ümidini taşıyorum. Yeni kurmuş olduğumuz ve başkanlığını benim yaptığım Türk-Katar Dostluk Grubu’nun ise iki ülke parlamentoları arasında üstleneceği aktif rol ile dost ve kardeş ülkelerin halkları arasındaki bağlarının daha da güçlenmesinde katkısı olacağına inanıyorum"şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum