20 Şubat 2009

Demokrat Parti, Belediye Başkanlığı için iddialı

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO) eski Başkanı Mehmet Ali Tutaşı, Demokrat Parti Belediye Başkan adayı oldu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifedp.jpg
Yerel seçimler öncesi partilerdeki hareketlilik devam ederken Demokrat Parti belediye başkan adaylığı için açıkladığı Mehmet Ali Tutaşı ile iddialı olduğunu gösterdi. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi Mardin’de belediye başkan adaylığı için AK Parti Beşir Ayanoğlu’nu, Demokratik Toplum Partisi Enver Ete’yi, Saadet Partisi Abdulmuttalip Bilgiçoğlu’nu, CHP Günay Sevinci, MHP Ali İhsan Uğurlu’yu, BTP Erdal Karanlık’ı aday gösterirken Demokrat Parti ise Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşı’yı aday göstererek seçimler öncesi “Ben de varım” dedi.

DP Parti İl Binasında düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan, İl Başkanı Cemil Mataracı, yerel seçimler kapsamında üç aylık bir arayış sonucunda adaylarını belirlediklerini söyledi. Mardin Belediye Başkanlığı için temsil kabiliyeti yüksek, güvenilir ve inanılır bir aday ile rakiplerinin karşısına çıkmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini dikkat çeken Mataracı, “Sahip olduğu birikim, bilgi ve donanım ile İl Parti Başkanlığı görevini yürütmüş, belediye meclis üyeliğini yapmış ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını yapan Sayın Mehmet Alit Tutaşı, partimizden belediye başkan adayı olmuştur. Kentin sorunların, esnafın sıkıntılarını, belediyecilik hizmetlerini, halkımızın istek ve taleplerini çok iyi bilen ve çözüm üretecek kapasitede bir kardeşimizdir. Üç aylık parti teşkilatı tarafından yapılan yoklama ve araştırmalar sonucunda Mehmet Ali Tutaşı’dan yana karar kıldık.”şeklinde konuştu.

Toplantıda bir konuşma yapan DP Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Tutaşı ise tarihi kentin sorunlarını vakıf olduğunu belirterek “Halktan ve parti yönetim ve tabanından gelen yoğun talep üzerine verilen bu kutsal görevi kabul ettim. Süreç içinde projelerimizi, yapmak istediklerimizi, çözüme kavuşturmak istediğimiz sorunları ile yapacağımız hizmetleri halkımızla paylaşacağız. Seçimlerin demokratik bir ortamda, siyasi ahlak kuralları içinde yapılmasından yanayım. Diğer aday arkadaşlarımızla girdiğimiz yarışta birimiz elbette kazanacak. Hizmet koltuğuna oturan kişiyi kutlamak lazım.Tarihi kentin hak ettiği hizmeti ulaştırmak ve halkın özlediği hizmetle tanıştıracağız.” diye konuştu.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum