19 Şubat 2009

Dündar "Partime küskün değilim"

AK Parti Kızıltepe Belediye başkan aday adayı Davut Dündar, Mardin Life Kızıltepe irtibat bürosunu ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifedavit.jpg
Kızıltepe’de yerleşik Dündar ailesine mensup olan ve Kızıltepe’de Tarım Kredi Kooperatifi Müdürlüğü görevini yürüten Davut Dündar, Kızıltepe’deki Mardin Life irtibat bürosunu ziyaret ederek kendisi ile ilgili çıkan spekülasyonları değerlendirdi.
Mardin Life Yayın Koordinatörü Kadir üründü ile bir süre görüşen Davut Dündar, 29 Mart Yerel seçimleri için Kızıltepe belediye başkan adaylığına müracaat ettiğini ancak partisinin tercihini Gazeteci Cemil Aydoğan’dan yana kullanmasına da üzülmediğine dikkat çekti. Siyasetin içinde olan bir aileden geldiğini ve siyasette hizmet yarışı konusunda etik değerler çerçevesinde hareket etmeyi bir aile terbiyesi olarak destur aldığını dile getiren Davut Dündar,”AK Parti’ye kurulduğu günden beri üyeyim. Partimin gerek il gerekse de ilçe teşkilatının çeşitli kademelerinde görev aldım. Partimin çizdiği etik değerler çerçevesinin içinde kalarak, doğup büyüdüğüm Kızıltepe’ye hizmet etmek için belediye başkan aday adayı oldum. Ancak partim takdirini diğer aday arkadaşımız tarafından kullandı. Siyaset uzun soluklu bir iştir. İlk etapta partimin yaptığı tercihe beşer olarak üzülmüş olabilirim, ancak bu benim partime küskün olduğum anlamına gelmez. Son günlerde şahsımla ilgili çeşitli spekülasyonlar dolaşıyor, aslında adaylıktan çok yapılan bu spekülasyonlara üzülüyorum. Mardin’de Partim tarafından verilen Siyaset Akademisi kurslarına katıldım. Buyük yararını gördüğüme inandığım bu seminerlerden yüksek puan ile sertifika almaya hak kazanmış biriyim. Dolayısıyla; ben partimle uzun soluklu bir birlikteliğin temelini AK parti’nin kuruluş aşamasında atmışım. Partime olan bağlılığım dün ne ise bugünde odur. Onun içindir ki, Partimin aday tercihini saygı ile karşılamış olduğumu bir kere de sizin aracılığınızla dile getirmekte fayda görüyorum.” dedi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/2/18198DSC_0199.JPG
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik vasfı ve siyasetteki Vakur duruşunu kendine örnek aldığını belirten Davut Dündar, “Belediye başkan adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından bana adaylık verilmemesi üzerine bir takım siyasi oluşup ve partilerden şahsıma yönelik çeşitli teklifler oldu. Bazı siyasi partiler, ve çeşitli oluşumlar, benim partime küskün olduğumu var sayarak “Gel bizden aday ol” şeklinde ısrarcı tekliflerde bulundukları doğrudur. Ancak ben bu siyasi oluşum yada partilere çok açık bir ifadeyle ‘AK Parti’nin kurucuları arasında olduğumu ve kesinlikle partimden ayrılma gibi bir düşüncemin olmadığını beyan ettim.’ Şahsımla ilgili yapılan “partisine küstü” şeklindeki açıklamalar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ancak beni bazı makam ya da bağımsız siyasi oluşumların başında görmek isteyen, ya da yakıştıran insanların düşüncelerine engel olma gibi durumum olamaz. Ben partim için çalışmalara katkıda bulunma ve bu yolda gayret göstermeye devam edeceğim” şeklinde konuştu
Kadir ÜRÜNDÜ
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum