19 Şubat 2009

Google, iPhone'u piyasadan silmeye geliyor

http://medya.zaman.com.tr/2009/02/19/google.jpg
Vodafone, Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde yaptığı açıklama ile Google destekli Android işletim sistemine sahip ikinci telefonun duyurusunu yaptı.

Dokunmatik ekranlı yeni "Magic," ilk Google Phone (G1) gibi yine HTC tarafından üretilecek ve Wi-Fi, 3.2 megapiksel kamera ve GPS özelliklerine, ayrıca da G1'de kullanılan Android işletim sisteminin bir üst versiyonuna sahip olacak.

G1'in yana doğru açılan klavyesinden farklı olarak HTC Magic'de dokunmatik klavye olacak. G1'in iPhone'dan en büyük farkı olarak görülen klavyesinin olmaması yerden tasarruf sağlayacak ve Magic, G1'in hantal ve kullanışsız olarak değerlendiren tasarımdan daha ince bir yapıda olacak.

HTC Magic'in dağıtımının, G1 gibi yine T-mobile firması tarafından yapılacağı düşünülüyor. The Independent'taki bilgilere göre, Magic İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa ve İtalya'da satışa sunulacak ancak tarih henüz açıklanmadı.
www.zaman.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum