28 Şubat 2009

İnternet üzerinden Şecerenizi oluşturabilirsiniz

http://farm1.static.flickr.com/120/307077907_90807f96fe.jpg
Aynı zamanda Aile Tarihçesi olarak da bilinen Şecere, dünya çapında milyonlarca insanın zevkle ilgilendiği heyecan verici bir uğraştır. Burada MyHeritage'da - ister deneyimli bir şecere uzmanı olun ister şecerenin ne olduğunu öğrenmek isteyen bir meraklı - amac şecere ve aile tarihçesi araştırması için en uygun araçları sağlamaktır.
Bunun için öncelikle yapmanız gereken www.myheritage.com.tr sitesine girip ücretsiz üye olmanız gerekir.

Soyağacınızı oluşturmak üzere hazırlanmış ücretsiz şecere yazılımı olan Family Tree Builder'ı indirin. Tamamen ücretsiz olmasının yanı sıra, içinde hiçbir ilan ve casus yazılım bulunmayan bu yazılım bulabileceğiniz en iyi şecere yazılımlarından biridir. İçinde soyağacınızı görsel olarak oluşturmanızı sağlayan orijinal ve kullanımı kolay sayfalar bulunmaktadır. 34 dilde çalıştırılabilir ve soyağacınızın çeşitli dillerde oluşturulmasını ve baskısının alınmasını sağlar. Soyağacınıza fotoğraflar ve dokümanlarla hayat verin ve devrim yaratan yüz tanıma teknolojimizle fotoğraflarınızın altına açıklamalar ekleyin ve eski aile fotoğraflarındaki tanımadığınız kişilerin kim olduklarını tespit edin. Sadece birkaç tıkla soyağacınızı Internet'te kendi ailenizin Web sitesinde yayınlayabilir ve soy ağacınızı aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz!

AİLENİZİN WEB SİTESİNİ OLUŞTURUN
MyHeritage Family Pages Internet'te kendi ailenize ait bir buluşma ortamı oluşturmanızı sağlar. Aile üyelerinizi sitenize davet edin, aile fotoğraflarını kolaylıkla paylaşın, soyağacınızı çevrimiçi yayınlayın ve aile üyeleri ile paylaşın, ailenizin tıbbi geçmişini araştırın ve önemli aile olaylarını ve daha pek çok şeyi takip edin. Bir aile sitesi oluşturmak yalnızca birkaç dakikanızı alır, teknik deneyim gerektirmez ve Temel planlar ücretsizdir.
Özel ve güvenli bir aile Web sitesi oluşturabilir ya da bunu herkesin görmesini sağlayarak bütün dünya ile paylaşabilirsiniz. Kontrol tamamen sizin elinizde. Aile sitenize yüklenmiş olan fotoğraflar, şecere için yüz tanıma teknolojimizden faydalanabilir. Bu teknoloji, kullanıcılar arasında milyonlarca yüz modelinin paylaşılmasını sağlayarak diğer kullanıcıların albümlerinde yer alan atalarınızın fotoğraflarını bulmanıza, fotoğraflarınızda tanımadığınız kişilerin kimliklerini tespit etmenize ve yüz benzerliklerine dayanarak akrabalarınızı bulmanıza yardımcı olur

ATALARINIZI BULUN
Köklerinizi araştırmak isterseniz, işe atalarınızı Internet üzerinden araştırarak başlayabilirsiniz. Ellis Island göçmenlik veritabanı, İsrail'de bulunan Yad Vashem ve ünlü Family History Library gibi şecere hazinelerine sahip yüzlerce harika çevrimiçi veritabanı bulunmaktadır. Ancak bütün bunları araştırmaya kimin zamanı yeter ki?
Bu noktada eşsiz şecere arama motorumuz MyHeritage Research imdadınıza koşuyor. şecere için özel olarak hazırlanmış ücretsiz bir arama motorudur. Bu motor, yüzlerce önemli şecere veritabanında atalarınız ve ayrıca yazım farklılıkları veya onların isimleri ile ilgili kolay, kapsamlı bir araştırma yapmanızı sağlar. Eşsiz bir arama moturudur. Deneyin, bu motor sayesinde zamandan tasarruf edecek ve atalarınız hakkında varlığından haberdar olmadığınız kolay kolay ele geçmeyecek bilgilere ulaşacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum