27 Şubat 2009

Kadın Doğum Hastanesine fidan dikimi

Geçtiğimiz günlerde hastanede başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında Hastane Müdürü Sait Uçar ve hastane personeli hastane bahçesine fidanı dikti.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifefhastane.jpg
Mardin Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde ağaç seferberliği başladı.

Geçtiğimiz günlerde hastanede başlatılan çevre düzenlemesi kapsamında Hastane Müdürü Sait Uçar ve hastane personeli hastane bahçesine fidanı dikti. devlet hastanesinin içi kadar, dışının da güzelleşmesi için çalıştıklarını söyledi. Yaptıkları çevre düzenlemesiyle hastane çevresinin çok güzel bir hale geldiğini anlatan Uçar, diktikleri fidanların yeşermesiyle daha da iyi olacağını belirterek “Bu konuda bize yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Hastanemiz hem içiyle, hem de dışıyla bir çok ile örnek olacaktır. Ektiğimiz fidanlar hastanemizin daha güzel görünmesini sağlayacak ve yaz aylarında hasta yakınlarının keyif alacağı bir yer haline gelecektir” dedi.

Hastane bahçesine yüze yakın fidan diken Mardin Kadın Doğum Hastanesi Müdürü Sait Uçar konuyla ilgili şöyle konuştu:

“Bizim hastane olarak amacımız yeşil Mardin’imizi, daha da yeşillendirerek yemyeşil hale getirmek. Ağaçları orman müdürlüğünden temin ettik. Böylece kayıplarımızın yerine iki katını dikmiş olacağız. Hastanemizdeki bütün personel kendine bir ağaç seçecek ve onu kendi elleriyle, açılmış olan çukurlara dikecek, onu sulayacak ve de bakımını üstlenecek. Yani her ağacın bir annesi, babası ve sahipli bakıcısı olmuş olacak. Gelecek kuşaklara yemyeşil olmuş bir fidanlığı miras bırakmak istiyoruz” dedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/133_fhastane1.JPG
Hastaneyi her açıdan daha ileriye götürmeyi amaçladıklarını belirten Hastane Müdürü Uçar, “Hastanemizin iç donanım ve döşemesini bitirdikten sonra şimdi çevre düzenlemesine başladık. Ektiğimiz ağaçlarla hastane çevresi yakın bir zamanda yemyeşil bir görüntü alacak."diye konuştu.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum