20 Şubat 2009

Kızıltepe Lisesinden Mardin'e Şampiyonluk Armağanı.

Bölge illeri turnuvasında şampiyon olan Kızıltepe Lisesi Veleybol takımı Vali Hasan Duruer'i makamında ziyaret etti.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/ktepelisesi.gif
Nevşehir’de düzenlenecek olan voleybol şampiyonası için yapılan grup elemelerinde birinci olan Kızıltepe Lisesi Voleybol takımı Mardin Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret etti.

Vali Duruer’in Valilik makamında ağırladığı takımın oyuncu ve teknik elemanlarının bu başarısının Mardin şahsında kendisini onurlandırdığını ifade ederek, “İlimizin sportif alanlardaki başarısına katkıda bulunmanız ve Batman, Siirt, Adıyaman gibi illerin takımlarını zorlanmadan farklı skorla yenerek birinci olmanızı takdir ediyor ve aynı başarının Nevşehir’deki turnuvalarda da tekrarlanmasını ümit ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Nevşehir’de liselerarası voleybol turnuvasında Mardin’i temsil edecek olan Kızıltepe Lisesi Voleybol takımına birer eşofman hediye eden Vali Duruer, öğrenciler, okul Müdürü ve Takımın antrenörü M.Nurullah Tunç ile hatıra fotoğraf çektirerek başarı dileklerinde bulundu.
Kadir ÜRÜNDÜ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum