5 Şubat 2009

Mardinspor SOS Veriyor

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/adembuyuk.jpg
Mardinspor maalesef o meşhur şarkıda olduğu gibi “Dönülmez Akşamın Ufkuna” gelmiş vaziyette. Şu anda 2.lig 5. grupta mücadele etmekteyiz ve bu grupta 8 takımdan maalesef 3 takım küme düşecek.

Gelecek yıl 3.lig statüden kalkacağı için şayet takım küme düşerse direkt amatör kümede mücadele edecek. Bu durumda bir daha deplasmanlı profosyonel lige dönmesi mucizelere ve belki de büyük paralara rağmen mümkün olmayacak. Takımımız şu anda Antalya’da Kamp çalışmalarına devam etmekte, ancak futbolcu alacaklarının ödenmemesi kampın idamesini oldukça güç hale getirmektedir. Bu nedenle bugün itibarı ile teknik heyet futbolculara 4 günlük izin vermiş ve futbolcuların tekrar toparlanması maddi sıkıntıların aşılmasına bağlı görünmektedir. Şu anda kulübe olacak 150 bin TL’lik nakit akışı problemi büyük ölçüde rahatlatacaktır.

Ben Mardin’liyim, Mardini seviyorum ve Mardine hizmet ediyorum diyen hiçbir kimsenin bu durumu görmezden gelmek gibi bir lüksü yoktur. Hele hele Mardinspor’a küsmek gibi bir lüksü hiç olmamalıdır (SEBEP HER NE OLURSA OLSUN). Mardinspor Mardinlilerindir, 1969 yılında kurulan 40 yıllık Mardinspor Türkiye’deki birçok kulüpten daha eski ve köklü bir kulüptür. Kulübün bu durumunun düzelmesi ve geri dönülmez viraja girmemesi ivedilikle hareket gerektirmektedir. Bu problemin şahsi katkılarla çözülmesi bugünkü konjonktür de mümkün görünmemektedir. Devletin Malatya, Çorum, Samsun ve Diyarbakır gibi kent takımlarına büyük katkıları olmuştur. Bu bağlamda herkese ve özellikle siyasilerimize önemli görevler düşmektedir.

Evet sevgli okurlar, dediğim gibi durum ivedidir ve kimsenin Mardinspor’a küsme lüksü yoktur (SEBEP HER NE OLURSA OLSUN).

Saygılarımla
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum