24 Şubat 2009

Marev Garanti Flexi Kartı

http://www.marev.org.tr/pic_lib/garantiflexi.jpg
Marev Garanti Flexi

Flexi Card’a başvurmak ve Mardin’liler Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na katkıda bulunmak için numaranızı bırakın, biz sizi arayalım! Tıklayın...

MAREV Bakırköy Şubesinin girişimleri ve MAREV Merkezin onayı ile ülkemizde ve dünyada bir ilk gerçekleştirilerek KREDİ KARTINDA bir şehir tanıtılacak.

Ve tabii ki bu Dünya’nın 3 Sit Şehrinden biri olan Mardin şehri’dir.

Bu konuda Garanti Bankası ile ortaklaşa yapılan organizasyon sonucu, Garanti Bankası’nın FLEXİ kredi kartlarının üzerinde Mardin figürleri eklenerek, yeni bir kredi kartı anlayışı oluşturuldu.

Bu sayede hem Mardin daha fazla kitlelere tanıtılacak, hem buradan sağlanacak gelirlerle Mardinli üniversite öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunulacak, hem de Mardin kenti dünyada bir marka olma yolunda emin adımlarla yoluna devam edecektir.

Bu kredi kartının oluşmasında katkı sağlayan, öncelikle Garanti Bankasına, MAREV Merkez Yöneticilerine ve bu kartları alarak Mardinli çocukların eğitimine katkı veren herkese teşekkür ederiz.

Herhangi bir Garanti Bankası Şubesine uğrayarak alacağınız bir

GARANTİ FLEXİ kartı ile eğitime katkıda bulunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum