6 Şubat 2009

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İle Sivil Toplum Kuruluşları Ortak Projeler Geliştirmeye Devam Ediyor.

http://www.mardin.gov.tr/haber/buyuk/projegelistirme.jpg
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sivil Toplum Kuruluşlarının ortak çalışma toplantısı Vakıf Toplantı salonunda gerçekleşti.

Vali Yardımcısı A.Ferhat Özen başkanlığında yapılan toplantıya, İl Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Derviş, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fevzi Hamidi, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Yücesoy ile vakıf ve dernek temsilcileri katıldı.

Sivil toplum kuruluşlarının projelerinin maddi anlamda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından desteklenmesi, bu kuruluşların her alanda aktif hale getirilmesi, etkinlik ve verimliliklerinin artırılmasının amaçlandığını ifade eden Vali Yardımcısı A. Ferhat Özen, “Toplumun temel dinamikleri olan STK’ların projelerinin istenilen neticeyi vermesi maddi ve manevi anlamda desteklenmelerine bağlıdır.” şeklinde konuştu.

Bu arada sivil toplum kuruluşların sorunlarının ve önerilerinin masaya yatırıldığı bu tür toplantıların devam edeceği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum