27 Şubat 2009

SP seçim ziyaretlerine başladı

Kızıltepe’de yerel seçimlere iddialı hazırlanan Saadet Partisi’nin genç adayı Av. Muhlis Alkan seçim çalışmalarına başladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifespm.jpg
SP Mardin İl Başkanı Mehmet Timurağaoğlu, il Müfettişi Faruk Cengiz ve listesinde bulunan encümen üyeleri ile birlikte Mardin Life Dergisi’nin Kızıltepe irtibat bürosunu ziyaret eden Avukat Muhlis Alkan, Kızıltepe’yi milli görüş çizgisinin meşhur belediyecilik hizmetiyle tanıştırmak üzere çalışmalara başladığını söyledi.

Mardin Life Yayın Koordinatörü Gazeteci Kadir Üründü’ye Kızıltepe belediye başkanı seçildiği taktirde yapacağı hizmetleri anlatan aday Alkan; Kızıltepe’deki seçim çalışmalarımıza başladık. İlk ziyaret ettiğimiz kurum ise kentimizin tanıtımına büyük katkıları olduğuna inandığımız Mardin Life’ın irtibat bürosu oldu. Tıpkı Mardin Life’ın yaptığı gibi bizim de hedefimiz memleketimize hizmet etmektir. Kızıltepe yıllardır hizmet konusunda sıkıntılar yaşamış bir ilçemizdir. Kızıltepe her geçen gün büyüyor - gelişiyor. Buna karşın ilçenin bir köy görünümünün içinde olması herkeste olduğu gibi bizleride derin bir üzüntünün içine çekmektedir. Kızıltepe’de doğmuş, büyümüş ve belli bir mertebeye gelmiş biri olarak; bugüne kadar yaptığı hizmetlerle Milli Görüş çizgisinin hizmet anlayışıyla marka olmuş bir partinin çatısı altında Kızıltepe’yi özlemiş olduğu hizmetlere kavuşturma idealimizle kollarımızı sıvadık. Bu hizmetleri her biri kendi alanında başarılı olan mimar, sosyolog ve makina mühendislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda üniversite mezunu arkadaşlarımızı encümen listesine katarak iyi bir ekip oluşturduk. Genç ve idealist bir ekiple Kızıltepe’yi hizmetsizlikten kurtarma ve çağdaş, yaşanılabilir bir kent haline getirmek için halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Akademik anlamda kendini yetiştirmiş, özünde de Kızıltepeli olan bu genç ekibe Kızıltepe halkı da gereken teveccühü gösterecektir.” Şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarına gazetecileri ziyaret ederek başladıklarına dikkat çeken SP il başkanı Mehmet Timurağaoğlu; “Milli görüşün hizmet anlayışını Kızıltepe’ye getirmenin hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza başladık. Okumuş, donanımlı genç arkadaşlarımızla birlikte çarşı pazar gezeceğiz. İlçemizin etkili ve yetkililerine ziyaret edip desteklerini isteyeceğiz. Kızıltepe için hayal ettiğimiz hizmetleri anlatacağız ve inanıyorum ki bu sürecin sonunda 30 Mart sabahında Kızıltepe Belediyesi’ni Milli Görüş çizgisinin hizmet anlayışı ile tanıştıracağız” dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum