4 Şubat 2009

Vali Duruer: "Hizmet için herkes elini taşın altına koysun"

Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin için herkesin hizmette elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
http://resimler.haberler.com/haber/661/vali-duruer-mardin-e-hizmet-icin-herkes-elini_o.jpg
Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin için herkesin hizmette elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. İl Meclis Başkanı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu başkanlığında yapılan 2009 yılının ilk toplantısına katılan Duruer, meclis üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, kamu kurumlarının vatandaşa hizmet için sürekli açık olmasını istedi.

Mardin'de öncelikli hedeflerinin eğitim olduğunu belirten Duruer, İl Özel İdaresi bütçesinden ilçelerdeki okullara yönelik maddi yardımda bulunduklarını kaydetti.
7 bin yıllık geçmişi bulunan Mardin'in üniversiteye kavuştuğunu ifade eden Duruer, "Üniversitenin faaliyete geçmesi ile birlikte Mardin'de en az 10 bin öğrenci eğitim görecektir. Bu da Mardin'e eğitim düzeyinin yükselmesine ve ekonominin canlanmasına vesile olacaktır. Mardin'in tarihi ve kültürel varlıklarını korumak için 2009 yılında önemli projeler hayata geçirilecektir. Kudüs ve Venedik'ten sonra dünyanın üçüncü sit alanında olan Mardin turizminin gelişmesi için turizme ağırlık vermek zorundayız. Vatandaşa yönelik hizmet kalitemiz artması gerekir. Bunu da yaparken hiçbir zaman ayrımcılık yapmamız gerekir. Mardin'e geleceği taşımak için herkesin artık elini taşın altına koyma zamanı geldi." dedi.

Daha sonra İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu, şubat ayına ait gündemdeki konuları oylamak için meclis üyelerine sundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum