22 Şubat 2009

Vali Duruer’den Mardinspor’a Tam Destek.

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemardinspor.jpg
Son yıllarda maddi sıkıntılarla boğuşan ve bir türlü istikrarı yakalayamayan Mardinspor’a Vali Hasan Duruer sahip çıktı.

Geçtiğimiz günlerde maddi imkânsızlıklar yüzünden Mardinspor Yönetimi istifa etmek istedi. Yönetimin istifasını kabul etmeyen Mardin Valisi Hasan Duruer, takıma sahip çıkarak maddi destek verdi.

Göreve geldiği günden beri takıma 70 bin TL maddi destek sağlayan Vali Hasan Duruer, Mardinspor’a herkesi destek vermeye çağırdı.

Vali Duruer, Mardinspor’un Türkiye Profesyonel Futbol Liginde Mardin’i temsil eden tek takım olduğunu dile getirerek,”Burada bütün Mardin halkına büyük işler düşüyor. Özellikle iş adamlarının bu konuda duyarlı olmaları gerekir. Çünkü şu anda Mardinspor zor günler geçiriyor. Bu takımı ayakta tutmamız gerekir. 7 bin yıllık şehrin tanıtımı sportif faaliyetlerle mümkündür. Biz Valilik olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdi sıra Mardin’li iş adamlarımıza geldi. İnşallah bu desteklerini esirgemezler.’ şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum