25 Şubat 2009

Yeşilli YİBO Veleybolda Birçok İli Geride Bıraktı

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/06/yesilliyibo004%5B1%5D.jpg
Mardin’de düzenlenen voleybol turnuvasında il birincisi olduktan sonra Trabzon’da yapılan Yıldızlar Voleybol Bölge elemelerinde birçok ili geride bırakarak bölge birincisi olan Yeşilli Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Voleybol takımı Mardin Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret etti.

Vali Hasan Duruer, makamında ağırladığı sporcu öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Son zamanlarda Mardin’deki gençlerin birçok spor dalında aldığı büyük başarıların kendisini çok sevindirdiğini ve geleceğe dair ümitlerini daha da arttırdığını ifade ederek, “Aldığınız başarıların sporun yanında derslerde de gösterilmesini temenni ediyor ve sizleri kutluyorum. “ dedi.

Daha öncede Malatya’da düzenlenen Türkiye Yıldızlar Voleybol final elemelerinde, erkekler ve kızlar kategorilerinde 8 takım halinde Türkiye finalisti olmak için mücadele eden Yeşilli YİBO Voleybol Takımı finale kalma başarısını göstermişti.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum