8 Şubat 2009

Yürek Hoplatan Seçimin galibi Karaboğa

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mardin şubesi il başkanlığına Mustafa Karaboğa seçildi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifehakem1.jpg
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mardin şubesi il başkanlığına Mustafa Karaboğa seçildi.

1 oy farkla seçimleri kazanan Mustafa Karaboğa, derneğin 12 yıldan beri başkanlığını yapan Mehmet Çiftsüren’de devr aldı.

29 hakemin oy kullandığı seçimde 15 oy alan Mustafa Karaboğa, başkanlığa bir hizmet yarışı gözü ile baktığını belirterek devr aldığı bayrağı daha iyi yerlere götüreceğini söyledi. Eski yönetimin tecrübesinden faydalanacaklarını ve aralarında hiçbir kırgınlık ve küskünlüğün olmayacağını dikkat çeken Karaboğa, bundan sonra yapacakları çalışmalar hakkında ise şu bilgileri verdi:

“Mardinli hakemlerimize daha iyi hizmet vermek için elimizi taşın altına koyduk. Derneğimizin hakemlere sunması gereken asıl hizmetleri daha sağlıklı bir şekilde almalarını sağlayacağız. Adını ettiğim asıl hizmetlerin başında dernekte yapılması gereken toplantı ve eğitim çalışmaları, hakemlerimizin ve gözlemcilerimizin şu andaki mevcut imkanlardan daha iyi bir şekilde faydalanabilmeleri ve özlük haklarının korunmasını yönünde çalışmalar yapacağız. Hizmetleri, yerine getirirken İl Hakem ve İl Gözlemci kurumları ile karşılıklı olarak iyi ilişkiler içerisinde olacağım. Herhangi bir sürtüşme ortamı içerisine girilmeyecek.

Dernekteki yöneticilerden başkan başkanlığını, sekreter sekreterliğini, muhasip de muhasipliğini yapacak. Yıkıcı değil yapıcı bir tutum içerisinde olacağız.”dedi.

Mardinli hakemlerin yeni başkanı olan Mustafa Karaboğa, açıklamasında ayrıca seçimlerin demokratik bir ortamda geçtiğine vurgu yaptı.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum