27 Mart 2009

Ahmet Türk, Esnafları Gezerek Oy İstedi…

Demokratik Toplum Partisi Genel Başkanı ve Mardin Milletvekili Ahmet Türk, geldiği tarihi kentteki esnafları gezerek, 29 Mart yerel seçimler için Belediye Başkan adayları olan eğitimci Enver Ete için oy istedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeaturk.jpg
Yerel seçimlere sayılı günler kala vatandaşın nabzını yoklayan siyasi parti adaylarına, zaman zaman genel başkanları, devlet bakanları ve milletvekilleri de seçim yörelerine gelerek destek olmaya devam ediyor. Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi Demokratik Toplum Partisi ve Mardin Milletvekili Ahmet Türk, Mardin Belediye Başkan Adayları Öğretmen Enver Ete ile ekibi ile birlikte tarihi kentteki esnafları gezerek partileri için oy talep etti.

Yerel yönetimlerde DTP’nin halka hizmeti götürme bağlamında makam ve mevkilere bakılmaksızın hakkaniyet ölçülerinde hizmet ettiğini ve kamuoyunun da büyük takdirini topladığını söyleyen Türk, “Mardin için çok deneyimli ve güçlü bir kadro ile belediye Başkanlığına aday olan Enver Ete kardeşimiz, tarihi kentin bir çok sorununa hizmet götürme bağlımın da neşter vuracağına olan inancım tamdır. Bu nedenle Genel Başkanı olarak sizlerden oy ve bu yönde destek bekliyorum” dedi.

DTP Mardin belediye Başkan adayı Enver Ete de, birçok hayati proje ve deneyimli ekibi ile göreve talip olduklarını vurgulayarak, “Bunun ötesindekilerin bir çoğu denendi ve boş vaatlerle tarihi kente yıllarca hizmetin gelmesine mani oldu. Halkın desteğini alarak ve göreve getirilirsek kaybolan yılları ½ yılda telafi edeceğimizi sanıyorum” iddiasında bulundu.

Esnaf ziyaretinde ellerinde karanfillerle gezen DTP Genel Başkanı ve Mardin Milletvekili Ahmet Türk, daha sonra Mardin’den Diyarbakır’a geçti.

Ekrem Arslan
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum