17 Mart 2009

AK Parti adayı Ayanoğlu, gençlerle yemekte biraraya geldi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, gençlerle bir araya geldiği yemekte, iktidarı aralarına alarak huzurun ve hoşgörünün simgesi olan Mardin’de büyük başarılara imza atacaklarını söyledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeayanyem.jpg
AK Parti Mardin İl Örgütü Gençlik Kolları tarafından yaklaşan Yerel Seçimler öncesi Birlik ve Dayanışma Yemeği düzenlendi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, Mardin’de birbirinden ayrı din, dil ve ırklara mensup insanların tarihi kentte huzur içinde yaşadığını dikkat çekerek, gençlere değer verdiklerini dile getirdi.

“Mardin`in kaderini değiştirecek bir seçim”

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Serdal Bağış, il yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve yoğun ilgi gösteren geçliğin katıldığı gecede konuşan Başkan Adayı Ayanoğlu, önümüzdeki yerel seçimlerin ardından Mardin’in kaderinin değişeceğine inancının tam olduğunu vurguladı.

Konuşmasında geçlerin seçimde yapacakları çalışmaların önemine değinen Mardin Ayanoğlu, “Ziyaretlerimiz sırasında, hangi kapıyı çaldıysak, hangi eli sıktıysak, hangi göze baktıysak mutlaka olumlu sonuçlar aldık”dedi.

AK Partili gençlere uyarılarda bulunan Ayanoğlu, “Zafere alışmış bir partinin temsilcileri olarak 29 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, sizlerin desteği ile yine zafere ulaşacağız. Dedikodular duydunuz ve duymaya devam edeceksiniz. Başbakanımız hakkında, partimiz hakkında, vekillerimiz hakkında il teşkilatları hakkında dedikodular duyacaksınız. Dedikodudan başka sermayesi olmayan, başka şeye kafası çalışmayan insanlar bizi anlamakta zorluk çekebilirler. Ama biz bugüne kadar, Ak Partinin tüm çalışmalarında nerede durduğumuzu nasıl durduğumuzu, kendimizi nasıl koruduğumuzu ispat ettik” dedi.

“Gönüllere taht kurmuşuz”

Seçim kazanmanın zor iş olduğunu AK Parti’nin ise zorları ve ilkleri başaran bir parti olduğuna dikkat çeken Ayanoğlu, “Bilindiği gibi AK Parti kurulduğu ilk yıl, Türkiye’nin en yüksek oyunu alarak iktidara gelmiş partidir. Genellikle iktidar partileri iktidar dönemlerinin ardından yapılan ilk seçimde kan kaybederken Ak Parti bunun tersine daha fazla güç kazanarak ve güçlenerek tekrar iktidara gelmiştir. 2007 yılı genel seçimlerinde bütün zorluklara rağmen % 44’lik oy oranı ile gönüllere taht kurmuştur” diye konuştu.

Ayanoğlu, “Bu adaylar sokaklara çıkıyorlar, başka bir fikirleri, sermayeleri, söyleyecekleri bir söz, projeleri, topluma anlatacak bir felsefeleri yok. Yapacağımız şey belli. Biz gençlerimizin derdi ne, Mardin’in derdi ne, hatta insanlığın derdi ne? Buna ne çareler üreteceğiz. Bunu anlata anlata yolumuza devam edeceğiz. 29 Mart’ta zafere ulaşacağız. Zafer AK Partinin alışkanlığı olmuştur. Bu sizlerin sayesinde gerçekleşmektedir. Hangi kapıyı çaldıysak, hangi eli sıktıysak, hangi göze baktıysak mutlaka olumlu, sağlıklı bir cevap aldık sizler sayesinde. Mardin sizlerin, bizlerin kim olduğunu çok iyi biliyor. Dedikodulara bıyık altından gülüp geçiyor. Kimin ne yapacağını ne yapabileceğini de görüyor. Bundan dolayı rahat olun stressiz olun” şeklinde konuştu.

Düzenlenen yemekte aynı zamanda belediye meclis üyesi olan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Serdal Bağış da bir selamlama konuşması yaptı. Serdal Bağış ise konuşmasında “22 Temmuz genel seçimlerindeki çıtamızı yükselterek, Başbakanımızın Davos’ta ki İsrail zulmüne karşı diklenmeden, dik duruşunun teşekkürünü bu şekilde yapmış olacağız” dedi.
Nezir Güneş

www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum