23 Mart 2009

Ayanoğlu, "Yüzde 57 oy ile birinci partiyiz"

29 Mart Yerel seçimlere sayılı günler kala Mardin’de seçim maratonu da hızlandı. Siyasi partilerin adayları belediye başkanlığını kazanmak için propagandalarını hızlandırırken, AK Parti Belediye başkan adayı Beşir Ayanoğlu, Yenişehir seçim bürosunda seçmenleri ile bir araya geldi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeaayan.jpg
29 Mart Yerel seçimlere sayılı günler kala Mardin’de seçim maratonu da hızlandı. Siyasi partilerin adayları belediye başkanlığını kazanmak için propagandalarını hızlandırırken, AK Parti Belediye başkan adayı Beşir Ayanoğlu, Yenişehir seçim bürosunda seçmenleri ile bir araya geldi. Ak Parti Mardin milletvekilleri ve İl başkanı Lokman Sinanoğlu’nun katıldığı seçim propagandası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi.

Yoğun tezahüratlar eşliğinde seçim koordinasyon merkezinde konuşma yapan AK Parti Mardin belediye başkan adayı Beşir Ayanoğlu, Mardin’in sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek, bu sorunları ancak Ak belediyecilik ile çözülebileceğini söyledi.

Seçimi kazandıkları takdirde ilk icraatları olarak işçilerin alacaklarını ödemek olacağını ifade eden Ayanoğlu, “Yıllardır mağdur edilen işçilerimizin içerde biriken 23 milyon TL tutarında alacakları bulunmaktadır. Milli Emlak belediyeye yaklaşık bin 300 dönüm arazi tahsis etti. Bu arazileri işçilere alacaklarına karşılık vereceğiz. Veya satıp işçilerin maaşlarını bu şekilde ödeyeceğiz.”dedi

Seçim meydanlarında bizleri karalayıp siyaset yapanlar Mardin’in hoşgörüsüne bakıp öyle siyaset yapmalarını tavsiye eden Ak Parti belediye başkan adayı Beşir Ayanoğlu” Siyaset bir yarıştır. Ama bu yarıştı başkalarını karalayıp kötülemek siyasete yakışmaz. Bizler her zaman siyaseti hoşgörü içinde başkalarına saygı göstererek yaptık. Biz hizmet anlayışı, sevgi anlayışı hoşgörü anlayışı ile hizmete talip olduk. Benim için belediyecilikte en önemli başarı üç kuraldan geçer. Birincisi bilgi, ikincisi finans, üçüncüsü ise iş gücüdür. Bunları iyi yönettiğiniz zaman başarı ve hizmet kendiliğinden gelir. “şeklinde konuştu

Ayanoğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Mardin’in sorunlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Ben içinizden biriyim. Neyin ne olduğunu bilen birisiyim. Bu işi becerebileceğimize yürekten inanıyorum. Mardin bizimdir, bizim kalacak. Bunu herkes böyle bilsin. Sizlerin de desteği ile bir aksilik olmadığı takdirde Allah’ın izniyle 29 Mart gecesi zaferimizi hep birlikte kutlayacağız. Yolumuz uzun ve çileli bir yoldur. Bana göstermiş olduğunuz sevgi ve ilgiye layık olmaya çalışacağım. Allah’ım beni sizlere karşı mahcup etmesin.”

Partililerin “Kıskananlar çatlasın” sloganı üzerine Ayanoğlu, “Kıskananlar çatlamasın. Bizleri örnek alsınlar. Bizler adaleti savunan kişileriz. Barış ve kardeşlik içinde seçim sürecini geçiriyoruz. Başkan seçildiğim takdirde herkese hizmeti eşit bir şekilde götüreceğim. Bize oy veren de vermeyen de kardeşimizdir ve hizmet alacaktır.” dedi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/marakaday%C4%B1_3.JPG
‘Yüzde 57 Oy İle Birinci Partiyiz’

Konuşma sırasında seçmenlerine müjdeli bir haberi olduğunu söyleyen Ayanoğlu, “Yaptırdığım kamuoyu araştırmaları ve anketler sonucunda yüzde 57 oy ile birinci partiyiz. Böyle güzel bir sonucu sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Mardin halkı kime oy vermesi gerektiğini çok iyi biliyor. Beni destekleyen, bize gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum