7 Mart 2009

Demir, Kadınlar Günü'nü Kutladı

Ak Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekatar.jpg
Türk Kültürü ve Yüce İslam dininin Kadına büyük değer verdiğine işaret eden Demir açıklamalasında şu ifadelere yer verdi.

"Dünya Kadınlar Günü" kadınların, eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, politik haksızlıkların ortadan kaldırılması, daha iyi yaşama ve çalışma koşullarını iyileştirme yolunda verdikleri mücadelenin simgesi olmuştur. Bir çok ülkede her yıl 8 Mart günü "Dünya Kadınlar Günü" olarak kutlanır.

Büyük Önder Atatürk, çağdaş bir toplum olmak için kadın-erkek eşitliğinin sağlanması gerektiği düşüncesiyle, dünya kadınlarının başlattığı mücadelenin ilk adımını atarak kadınlarımıza seçme ve seçilme hakkının verilmesini sağlamış; ve bu konuda Avrupa'ya bile öncü olarak bir çığır açmıştır.

Türk kültürü ve Yüce İslam Dini kadınlarımıza verilen büyük değeri her zaman göstermiştir. Ülkemizde kadınlarla ilgili çeşitli yasal düzenlemeler yapılmış olmasına rağmen, kadınlarımızın karşılaştıkları bazı sorunlar, toplumun genel eğitim düzeyinin yükselmesiyle, kadınlarımızın sosyal, siyasal, ekonomik yaşamda etkinliklerinin artmasıyla ortadan kalkacaktır.

Toplumsal yaşantımızın en önemli parçası olan, sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan; evlerimizin temel direği kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tüm içtenliğimle kutluyor; başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum