4 Mart 2009

Derik'te seçim çalışmları hızlandı

Derik ilçesinde seçim heyecanı artarken belediye başkan adayları çarşı ve pazar esnafını gezmeye başladı.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/02/28/7da445fa-2da2-4629-9122-06411bc53f66.jpg
Demokratik Toplum Partisi (DTP) Belediye Başkan Adayı Selma Irmak, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleriyle birlikte çarşıyı dolaşarak, esnaftan destek istedi.

DTP İl meclis üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret eden DTP ilçe Belediye Başkan Adayı Selma Irmak, Belediye Meclis ve İl Genel Meclisi üyelerini tanıttı. Esnafın sorunlarını da dinleyen Selma Irmak, cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da ayak üstü sohbet etti. İlçedeki her kesime ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Irmak, "Derik'in temel belediyecilik sorunlarını biliyorum. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı birebir ziyaret ederek, fikirlerini alıyorum. Adaylığım ve meclis üyelerimiz olumlu tepki gördü.

ilçe halkının bana olan sıcaklığı beni çok memnun ediyor diyen Irmak, İlçemizin gelişmesini, iyi hizmet görmesini isteyen halkımızın desteğini istiyoruz. Gezilerimiz aralıksız olarak devam edecek" dedi.

10 bin 187 seçmenin bulunduğu Derik ilçesinde iki bağımsız toplam 7 adayın 29 mart 2009 yerel seçimde belediye başkanlığı için yarışacağı ve ilçe de ilk defa adayların bu kadar çok olması dikkat çekti.
Ali Çelik
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum