3 Mart 2009

Elik’in İstifası Kabul Görmedi

Geçtiğimiz hafta istifası kulüp yönetim kurulu tarafından kabul görülmeyen Mardinspor Teknik Direktörü Şekip Elik’in, takımın başında çıktığı İskenderun D.Ç.Spor maçından altın değerinde bir puan alması olumlu tepkileri de beraberinde getirdi.
http://img474.imageshack.us/img474/4545/sekipoi4.jpg
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig 5’nci Klasman Grubunda mücadele Mardinspor’da sular duruluyor. Zorlu İskenderun D.Ç.Spor maçı öncesinde istifa ettiğini basın mensuplarına açıklayan Mardinspor Teknik Direktörü Şekip Elik’in bu ani kararı Kulüp Yönetim Kurulu tarafından kabul görmedi. Çetin İskenderun maçı öncesinde, toplanan kulüp yönetim kurulu mali sorunlarla ilgili çabaların her platformda devam ettiği ve bu zorlu süreçte Teknik Direktör Şekip Elik’in ayrılmasının hiç de doğru bir karar olmayacağına karar vererek, onun bu talebinin karşılanmamasına oy birliği ile karar verildi. Mardinspor Kulüp Başkanı Hadi Çomaktekin, başarılı Teknik Direktör Şekip Elik’i sıkıntılı geçen bir dönemde de yanlarında görmek istediklerini ve kesinlikle istifasının kabul edilmeyeceğini kendisine aktardıklarını belirterek, “Bu kararından vazgeçirdik. İskenderun D.Ç. Spor maçı öncesinde aldığımız karar ardından çıktığımız bu zorlu deplasmanda da altın değerinde bir puanı hanemize yazdırdık Şekip hocamızın ve onun öğrencileri olan futbolcuları yürekten kurtuluyorum. Bu istifa kararını onaylamamız zaten mümkün değildi. Mali sıkıntıları inşallah hep birlikte aşacağız. Bunun için de kendisinden bizim gibi biraz daha sabretmesini rica ettik” dedi.

Mardinspor Teknik Direktörü Şekip Elik de, İskenderun maçından aldıkları bir puanın gerçekten de altın değerinde olduğunu işaret ederek, bu başarının mimarı futbolcuların olduğunu ve kendilerine minnettar olduğunu söyledi.

Adıyamanspor maçı öncesinde de taraftarlara çağrıda bulunan Teknik Direktör Şekip Elik, “Pazar günü Mardin 21 kasım şehir stadının doldurulmasını istiyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızı yanımızda ve 90 dakika boyunca desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Ekrem Arslan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum