13 Mart 2009

Enver Ete, KESK'i ziyaret etti

DTP belediye başkan adayı Enver Ete ve belediye encümen üyesi adayı Özlem Mungan KESK bileşenlerini ziyaret ederek emekçilerin sorunlarını dinledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeenver3.jpg
Emekten yana olan tüm kesimlerle işbirliği içinde olacağını söyleyen Enver Ete, Emek mücadelesi geleneğinden geldiğini ve bu sorunları çok iyi bildiğini ekledi. Belediye başkanı seçildiği taktirde, Emekten yana olan bütün demokrasi güçleri ile iş birliği yapacağını, onların görüş ve önerilerini dikkate alarak bu kurumların talepleri doğrultusunda Mardin’in sorunlarını birlikte tespit edip, birlikte çözüm yollarını arayarak bu sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.
Belediye başkanlığı sürecinin Enver Ete dönemi olarak değil, bütün kesimleri ve emekçileri kapsayan bir süreç olarak anılacağını dile getirdi. Sivil toplum kuruluşlarının şehrin yönetiminde çok önemli bir yerde durduğunu ve sivil toplum kuruluşlarının katılımı olmadan demokratik bir belediye yönetiminden söz etmenin mümkün olmadığını belirtti.
Enver Ete’nin ziyareti, ekçilerin soru-cevap şeklindeki sohbetiyle sona erdi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum