27 Mart 2009

Eski DSP'liden, AK Parti adayına destek

Mardin’de Ak Parti’ye ilgi her geçen gün giderek artarken, bir destekte Demokratik Sol Parti Belediye eski Başkan Adayı Kılay Falay'dan geldi.
http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/04/k%C4%B1lay.jpg
Mardin’de Ak Parti’ye ilgi her geçen gün giderek artarken, bir destekte Demokratik Sol Parti Belediye eski Başkan Adayı Kılay Falay'dan geldi. Kılay Falay; akrabaları ve dostları ile birlikte yaklaşık 500 kişi ile birlikte, Yerel seçimde desteklerini AK Parti adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu'ndan yana olacağının sözünü verdiler.
Kılay Falay’ın bürosunda düzenlenen destek töreninde konuşan Falay, Ayanoğlu’nun memlekete daha faydalı ve yararlı hizmetler verebileceğine inandığımız için, desteklerinin Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu’na olacağını açıkladı.
Destek törenine Ak Parti Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Bekin Şahkulubey, Cüneyt Yüksel ile İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ve kalabalık bir partili grubu katıldı.

MARDİN HAK ETTİĞİ NOKTAYA GELECEK
AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin’in yıllardır hak ettiği hizmeti almadığını göreve geldikleri andan itibaren, Mardin’i hak ettiği noktaya getirmek için, bütün kadrosuyla ve var güçleriyle çalışacağının sözünü verip, destek verenleri utandırmayacağını ifade ederek, Falay ailesine teşekkür etti.
Ak Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkuluy ve Cüneyt Yüksel, Mardin’in ancak Ak Parti’li kadrolarla kalkınacağını bunu da sağduyu sahibi Mardinlilerin gördüğünü bu yüzden Ak Parti’ye ilginin ve teveccühün her geçen gün artarak devam ettiğini belirterek, hedeflerinin 29 Mart’taki yerel seçimlerde başta Mardin olmak üzere, tüm ilçeleri kazanmak olduğunu söylediler.
Şahkulubey ve Yüksel Ak Parti’ye desteklerinden dolayı Kılay Falay, Şeyhmus Sincar, Necdet Demir ailelerine ve dostlarına teşekkür ettiler.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum