2 Mart 2009

İnsan Hakları Gününde Öğrencilere Ödül.

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/insanhaklari.gif
İnsan Hakları günü münasebetiyle ilköğretim okullarında okuyan öğrencilerin katıldığı resim ve şiir yarışmalarında derece alan öğrencilere Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer tarafından çeşitli ödüller verildi.

Valilik Mehmetçik Toplantı Salonunda yapılan ödül töreninde ödüllerini alan çocukların mutluğunu gören Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, “ Sizlerin bu yarışmaya katılması çok anlamlı bir olay. Çünkü sizler bu ülkenin geleceğini temsil ediyorsunuz. Bu yaşta elde ettiğiniz bu güzel başarı, insan hakları konusunda ne kadar duyarlı olduğunuzun göstergesidir. Sizleri tebrik ediyor, herkesin en az sizin kadar bu konuda hassasiyet göstermesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ödüllerini alan çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, ardından İnsan Hakları Kurulu toplantısına geçti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum