18 Mart 2009

Iraklı İşadamları, Midyat'ta incelemelerde Bulundu

Midyat ilçesine gelen Iraklı işadamları, ticari faaliyetlerde bulunarak, tarihi ve turistik mekânları gezdi.
http://resimler.haberler.com/haber/122/irakli-isadamlari-midyat-ta-incelemelerde-bulundu_o.jpg
İlçeye gelen Iraklı işadamlarını Midyat Sanayici İşadamları Derneği (MİSADER) üyeleri ağırladı.

Midyat'ın tarihi dokusuna hayran kalan Iraklı işadamlarından Şemal Ahmed, "Midyat'ın insanları çok sıcakkanlı. Burası huzurlu ve sade bir şehir. Burada farklı kültürlerin bu şekilde kardeşçe barış içerisinde yaşaması çok mutluluk verici. Burada yaşayan farklı dinlerdeki insanların birbirlerine karşı saygı duyması, dinler arası diyalog açısından çok önemli." dedi.

MİSADER üyelerinden Zeyni Büdün ise "Irak'lı işadamları tarafından yapılan ziyaret karşısında çok mutlu olduk. Onları mutlu etmenin ve ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Komşu ülke ile aramızda yıllardır gerçekleşen ticari ilişkilerimizi daha da genişletmeyi diliyoruz. Ayrıca, kültürel zenginliğimizin önemini anlatmanın gururunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum