2 Mart 2009

Konuş Ailesinin Mutlu Günü

Mardin’in tanınmış simalarından olan Mehmet Konuş’un oğlu Umut Konuş, hayatını Leyla (Bartu) Konuş ile birleştirdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifekonus.jpg
Mardin’in tanınmış simalarından olan Mehmet Konuş’un oğlu Umut Konuş, hayatını Leyla (Bartu) Konuş ile birleştirdi.

Buhara Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem düğün töreniyle dünya evine giren Umut-Leyla Konuş çiftini bu mutlu günlerinde ailesi, yakınları, sevenleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Krize inat davetliler, Konuş çiftin salona girişiyle dolar atmak için birbiri ile yarıştı. Sahnede düğünün ilk dansını yapan genç çiftin başına dolarlar savrulmaya başlanırken, çocukların yerlere atılan dolarları avuçlayarak toplaması dikkat çekti.

Gece geç saatlere kadar süren düğüne katılanlar düğün törenine; kurum müdürleri başta olmak üzere, Konuş ailesi, bölgemizin ileri gelen işadamları ve seçkin davetli topluluğu katıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/Z7B_asa.JPG
Beşir Bartu’nun kızı Leyla Bartu ile oğlunu evlendiren Mehmet Konuş, davetlilerle birebir ilgilendi. Gece sonunda gelin, kendisine takılan altınları taşımakta güçlük çekti.

Söylediği parçalarla düğüne renk katan damadın dayısı Veysi Kino’nun türkülerini söylediği sırada birçok kişi adeta birbiri ile yarışarak sanatçının üzerine dolarları yağdırdı. Çevreye saçılan dolarları çocuklar zaman zaman toplamakta zorlandı.

Düğünde sık aralıklarla havai fişek şov tekrarlanırken, dolar yağmuru hemen hemen her oyunda sürdü. Geline çok sayıda bilezik ve Cumhuriyet altını takan davetliler söylenen şarkılarıyla gece geç saatlere kadar eğlendi.

Balayını Umre’de geçirecek olan Umut-Leyla Konuş çiftine Mardin Life olarak bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum