26 Mart 2009

İl Koordinasyon Kurulu Toplandı.

İhttp://www.mardin.gov.tr/haber/resim/kkurultoplanti.gif

2009 yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, İl Özel İdare Toplantı Salonunda yapıldı. Vali Hasan Duruer Başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcıları A. Ferhat Özen ve Murat Girgin, İlçe Kaymakamları, Yatırımcı Kurum ve Kuruluş Yetkilileri katıldı.

2008 yılı yatırımlarının yıl sonu değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Vali Duruer, il genelinde; 8 sektörde toplam 412 adet projenin toplam 4 milyar 230 milyon 291 bin 016 tl bedeli olduğunu, söz konusu projelere 2008 yılı için 269 milyon 142 bin 931 tl. Ödenek ayrıldığını söyledi. 222 milyon 766 bin 406 tl harcanarak projelerin yüzde 83’ lük bölümünün gerçekleştiğini ifade eden Dururer ; “yaşanan ekonomik buhran sonrasında ekonomik dengelerin tesis edilerek sürdürülebilir bir büyüme ortamının temin edilmesi için kamu kesiminde mali disiplin sağlanması ve kamu harcamalarında etkinliğin ve verimliliğin arttırılması zorunluluk haline gelmiştir. Bu nedenle, 2009 yılı bütçesinde kamu kesimine tahsis edilen kaynakların kamu kuruluşlarınca etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasına özen gösterilmelidir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum