10 Mart 2009

Mardin Life Bakan Şimşek'i konuk etti

Mardin’de incelemelerde bulunan Hazineden Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Mardin Life Dergisi’ne konuk oldu.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinliferopi.jpg
Mardin’e bir çalışma ziyareti gerçekleştiren Hazineden sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Şimşek’in Mardin programı belirlenmeden çok daha önce, derginin Genel Yayın Yönetmeni Nezir Güneş’e verdiği röportaj sözünü tutarak Mardin Life’ın 8. sayısında yer alacak röportaj için Yayın Koordinatörü Kadir Üründü’nün konuğu oldu.
Bakan Mehmet Şimşek’in Mardin ziyareti sırasında konakladığı Artuklu Kervansaray Otelinde gerçekleşen röportaj sırasında Mardin Life Dergisi’nin gönüllü elçisi olan AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey’de hazır bulundu.
Dilleri, dinleri ve hoşgörüyü buluşturan medeniyetlerin dünyaya açılan penceresi konumundaki Mardin’e konuk olan Mehmet Şimşek, röportaj öncesi büyük bir hayranlıkla incelediği ve yayın kalitesinden haberdar olduğunu söylediği Mardin Life Dergisi’ni Mardin’in dünyaya açılan penceresi olarak nitelendirdi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/91954ropii.JPG
Mardin Life ile ilgili düşüncelerini Yayın Koordinatörü Kadir üründü ve Ak Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey ile paylaşan Bakan Şimşek; “Çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve binlerce yıllık tarihi geçmişi olan bu güzide kentin kendine yakışır kalitede yayınlanan Mardin Life gibi bir dergiye sahip olduğunu görmek beni fazlasıyla sevindirdi. Böylesine kaliteli bir derginin aynı kararlılık ve kaliteden de ödün vermeden yayın hayatını sürdürebilmesi için her kese görevler düşüyor. Özellikle de İçinde Mardin aşkını hisseden bütün Mardinlilerin bu dergiyi sahiplenmeleri ve destek olmaları gerektiğini düşünüyorum” dedi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/91954ropii.JPG
Derginin Genel yayın Yönetmeni Nezir Güneş ile Yayın Koordinatörü Kadir Üründü’nün yaptığı röportaj sırasında Memleketim diyerek büyük hayranlıkla anlattığı Mardin’de geçen dönemleri ve anılarını anlatan bakan Şimşek’in büyük yankı uyandıracağına inandığımız röportajı Mardin Life Dergisi’nin 8. sayısında yer alacak.
Kadir ÜRÜNDÜ
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum