3 Mart 2009

Mardin Atletizm Kulübünden Uluslar Arası Başarı

Mardin Atletizm Kulübünden Uluslar Arası BaşarıMardin Valiliği desteğiyle kurulan ve aldığın derecelerle herkesin takdirini kazanan Mardin Atletizm Spor Kulübü başarılarına bir yenisini daha ekledi.
http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/atletizmbasari.gif
Trabzon’da düzenlenen Uluslar arası Yarı Maratonunda ikinci olarak büyük bir başarıya imza atan Mardin Atletizm Kulübü uluslar arası takım kupasını kazanarak, Mardin’e döndü. Kazandıkları kupayı Mardin Valisi Hasan Duruer’e getirerek sevincini paylaşan Başkan Münir Cura, “Mardin Valimizin üstün gayretleri ve destekleri sayesinde bu başarıyı yakaladık. Mardin halkı adına Sayın Valimiz Sayın Hasan Duruer ’e teşekkür ederim. “ dedi.

Mardin Valisi Hasan Duruer’ de elde edilen başarıların kendisini gururlandırdığını ve başarıların devam edeceğinden kuşkusu olmadığını ifade ederek, “Aldığınız dereceler ülke sınırlarını aşarak uluslar arası başarılara dönüşmüştür. Bunun için sizleri ayrıca tebrik ederim.” diye konuştu.

Bu arada Başkan Münir Cura tarafından yapılan açıklamada, Birinciliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ikinciliği Mardin Atletizm Spor Kulübü, üçüncülüğü ise İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübünün elde ettiği ifade edildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum