6 Mart 2009

Mardin'de oylar saat 07:00'de kullanılacak

Yüksek Seçim Kurulu(YSK), 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanma işleminin güneşin doğuş ve batışındaki farklılıklar nedeniyle MArdin'de saat 07:00'de oy kullanmaya başlanacağını açıkladı.
http://www.internethaber.com/images/news/23572.jpg
Yüksek Seçim Kurulu(YSK), 29 Martta yapılacak yerel seçimlerde oy kullanma işleminin güneşin doğuş ve batışındaki farklılıklar nedeniyle doğuda kalan 32 ilde oy verme işleminin 07.00-16.00 saatleri arasında tamamlanacağını açıkladı. Diğer illerde ise seçmen 08.00-17.00 saatleri arasında oy kullanacak.

Ayrıca 07.00-16.00 saatleri arasında oy kullanacak doğu illeri şöyle: Ardahan, Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bayburt, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Kilis, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Şırnak ve Van.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum