4 Mart 2009

Mardin’de Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Mardin Valisi Hasan Duruer, 29 Mart yerel seçimlerinde halkın iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması için her türlü önlemin alınacağını belirtti.
http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/08/yerelsecim09001%5B1%5D.jpg
Mardin’de 29 Martta yapılacak yerel seçimler öncesi, seçim zamanı ve seçim sonrası vatandaşın sağlıklı bir şekilde oy verme işlemini gerçekleştirmesi ve seçim güvenliğinin sağlanması amacıyla Mardin Valiliği Dara Toplantı Salonunda Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.
Vali Hasan Duruer Başkanlığında yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Niyazi Ulugölge, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Alaattin Katı ile ilçe kaymakamları katıldı.
Seçim işlemlerinin azami derecede sağlıklı yürüyebilmesi, vatandaşın oy verme sürecinde aksaklıklar yaşanmaması ve Mardin’de genel asayişin olumlu seyir alması gerektiğini ifade eden Vali Duruer, “Bu konuda bütün yetkililer üzerlerine düşen sorumluluğu en iyi biçimde yerine getirmelidir.” şeklinde konuştu.
www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum