7 Mart 2009

Mardinspor Taraftarını bekliyor

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1228_maxi.jpg

TFF.2 lig 5.gurupta mücadele eden Mardinspor Pazar günü karsılaşacağı Adıyaman maçı öncesi taraftarlara çağrıda buludu. Teknik Direktör Şakip ELİK “Tüm sporseverleri bu maça davet ediyoruz. Pazar günü taraftarın 12 adam görevini üstlenerek bu maçatan 3 puan alacaz.” Dedi.

Mardinspor`da zorlu Adıyaman maçı öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Hafta içinde idmanlara devam eden kırmızı lacivertlilerde morallerin yüksek olduğu gözlendi. . Ligin önemli maçlarından birini oynayacaklarını söyleyen teknik direktör ELİK ‘’ Mardin şehri çok önemli bir sınav verecek. Son aylarda kulübümüzün içinde bulunduğu durum bizleri fazlasıyla üzmektedir. Bu maça bilet alarak giren herkes kulübe küçük de olsa bir katkıda bulanacaktır. Bu yüzden Mardinlilerin tribünleri doldurarak bu konuda duyarlı olduklarını göstereceklerine inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Mardinspor Teknik Direktörü Şekip Elik , İskenderun maçından aldıkları bir puanın gerçekten de altın değerinde olduğunu işaret ederek, bu başarının mimarı futbolcuların olduğunu ve kendilerine minnettar olduğunu söyledi. Adıyamanspor maçı öncesinde de taraftarlara çağrıda bulunan Teknik Direktör Şekip Elik, “Pazar günü Mardin 21 Kasım şehir stadının doldurulmasını istiyoruz. Bu nedenle taraftarlarımızı yanımızda ve 90 dakika boyunca desteğini istiyoruz” dedi.

www.habermardin.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum