23 Mart 2009

Mardinspor, Yararına Yemekli Gece

TFF 2.Lig’de maddi sıkıntılar yüzünden zor günler geçiren Mardinspor yararına bir gece düzenlenecek.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifehcomak.jpg
TFF 2.Lig’de maddi sıkıntılar yüzünden zor günler geçiren Mardinspor yararına bir gece düzenlenecek.
İçindeki ekonomik sıkıntılara rağmen son beş maçta yenilmeyen Mardinspor için, 27 Mart 2009 Cuma günü Yay Grand Otel’de müzikli bir yemek verilecek. Program hakkında bilgi veren Mardinspor Başkanı Hadi Çomaktekin, davetiye fiyatlarının iki kişilik 100 TL olarak belirlendiğini söyledi.

Mardinspor olarak zor günler geçirdikleri bilgisini veren Çomaktekin, “Futbolcu alacaklarını ödemek ve Mardinspor’a gelir sağlamak amacıyla böyle bir gece düzenleyeceğiz. Gecede elde edilecek gelir ile futbolcu alacaklarını ödeyeceğiz. Katılımın yüksek olmasını bekliyoruz. Bütün Mardinspor sevenleri bu anlamlı geceye Mardin’e ve Mardinspor’a gönül veren herkesi davet ediyoruz.”dedi.

Açıklamasında Mardnspor’un kişi ve siyaset üstü bir kurum olduğuna dikkat çeken Çomaktekin, 27 Mart 2009 Cuma günü gerçekleştirecek olan anlamlı gecenin davetiyeleri kulüp binasından, Turkcell İletişim Merkezi olan Kılıç İletişim’den ve Birol Konfeksiyon’dan temin edilebileceğini sözlerine ekledi. Gecede ayrıca sürpriz hediyelerin olduğu bir de çekiliş düzenlenecek.

Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum