4 Mart 2009

Midyat'ta seçim heyacanı artıyor

Midyat ilçesinde seçim heyecanı artarken belediye başkan adayları çarşı ve pazar esnafını gezmeye başladı.
http://www.kenthaber.com/Resimler/2009/03/02/37275104-daa7-4859-819e-85dd201de865.jpg
AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Niyazi Atalay, İlçe Başkanı Edip Demirdağ, Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarıyla birlikte çarşıyı dolaşarak esnaftan destek istedi.

AK Parti üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret eden Midyat Belediye Başkan Mehmet Niyazi Atalay, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi adaylarını esnafa tanıttı. Esnafın sorunlarını da dinleyen Atalay, cadde üzerinde karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Midyat'ta bulunan her kesime ulaşmaya çalışacaklarını ifade eden Atalay, "Midyat'ın temel belediyecilik sorunlarını çok iyi biliyorum. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı birebir ziyaret ederek fikirlerini alıyorum. Adaylığım ve meclis üyelerimiz ziyaretlerden olumlu tepki gördü. Midyat halkının sıcaklığı bizleri çok memnun etti. Midyat'ımızın gelişmesini, iyi hizmet görmesini isteyen halkımızın desteğini istiyoruz. Gezilerimiz aralıksız olarak devam edecek" dedi.

Yaklaşık 30 bin seçmenin bulunduğu Midyat'ta, 29 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı için yarışacaklar arasında bir kadın ve bir bağımsız aday da yer alıyor. Midyat Belediye Başkanlığı için müracaat eden aday ve partiler şöyle:
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mehmet Niyazi Atalay, Demokratik Toplum Partisi (DTP) Yüksel Aslan Acar, Anavatan Partisi (ANAP) İsmet Midyat, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ziver Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cemal Kayapınar, Saadet Partisi (SP) Tacettin Aldemir, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Nuri Akçay ve bağımsız aday Mehmet Zeki Çiçek.
Selahattin Erol
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum