15 Mart 2009

Nüfus Müdürlükleri Hafta Sonu Açık

http://www.haberdiyarbakir.com/images/news/3496.jpg
Nüfus Müdürlüklerinin 30 Mart 2009 tarihine kadar hafta sonları da hizmet vermesine yönelik olarak 81 İl Valiliği'ne bir genelge yayınlandı.
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı'nın seçmenlere Kimlik Numaralı belge ibraz etme zorunluluğu getiren 10 Mart 2009 tarih ve 428 sayılı kararına istinaden, Nüfus Müdürlüklerinin 30 Mart 2009 tarihine kadar Cumartesi ve Pazar günleri de hizmet vermesine yönelik olarak 81 İl Valiliği'ne bir genelge yayınladı.

Genelgede, "Bu dönemde valiliklerin, il ve ilçelerindeki nüfus yoğunluğunu göz önünde bulundurarak mesai saatlerini iş durumuna göre hizmet sunumunda hiçbir aksamaya yol açmadan tüm talepleri karşılayacak şekilde yeniden düzenleyecekleri" belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum