7 Mart 2009

Şahkulubey'den Atama Müjdesi

AK Parti Mardin Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu üyesi Gönül Bekin Şahkulubey, Sağlık Bakanlığının Mardin’e yapılan atamalarda çok önemli ayrıcalık sağladığı söyledi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesahkulubey12.jpg
25. Dönem Devlet Hizmet yükümlülüğü kuralarında 24 uzman hekim atanacağını ifade eden Şahkulubey, yardımcı sağlık personeli olarak toplam 376 atama yapıldığını ifade etti. Şahkulubey, Mardin’de doktor atamalarıyla ilgili ciddi sıkıntıların bulunduğunu, ancak bakanlığın son atamalarla bu sıkıntıların kısa sürede aşıldığını kaydetti.

AK Parti iktidarları döneminde her alanda olduğu gibi eğitim ve sağlık alanında da önemli gelişmeler sağlandığını anlatan Bekin Şahkulubey, “Son atamalarla Mardin Türkiye’de birçok ilden daha iyi duruma gelmiştir.”dedi.

Sağlık alanında Mardin’de 105 ebe, 113 hemşire 4 anestezi teknikeri, 13 anestezi teknisyeni, 1 biyolog, 1 çevre sağlık teknisyeni, 2 çocuk gelişimi, 3 diş teknisyeni, 1 diyaliz teknisyeni, 7 acil tıp teknisyeni, 20 laboratuar teknikeri, 10 laboratuar teknisyeni, 3 odyometre teknikeri, 1 ortopedi teknisyeni, 4 psikolog, 11 röntgen teknisyeni, 7 röntgen teknikeri, 27 tıbbi sekreter, 23 toplum sağlığı uzmanı atamasının yapıldığını belirten Şahkulubey, ataması yapılanların göreve başlamak üzere olduğunu söyledi.

Sağlığın ihmal edilemeyecek kadar önemli olduğunu ve vatandaşlarımızın, eşit ve kolay bir şekilde sağlık kurumlarından yararlanmalarının önemli olduğunu vurgulayan Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, “Hastanelerimizin modern koşullarda halkımıza hizmet vermesi için her türlü gayreti gösteriyoruz.”dedi.

AK Parti Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, "İlimize çeşitli alanlardaki hizmetlerimizin yanında sağlık alanındaki hizmetlerimiz de devam ediyor. Son yapılan doktor atamaları, sağlık alanında ilimize büyük fayda sağlayacaktır. Mardinli hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.
Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum