5 Nisan 2009

Ali Gökçen'den Kutlama Yemeği

Kızıltepe ilçesine bağlı Yüceli Belde belediye başkanlığına yeniden seçilen Ali Gökçen, tekrar başkan seçilmesi nedeniyle bir teşekkür yemeği verdi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifegokce.jpg
Kızıltepe ilçesine bağlı 12 köyden oluşan yeşil Ğurs vadisinin gözde beldesi Yüceli’de 50 yıldır iktidarını sürdüren Ali Gökçen, yarım asırı aşan iktidar sevincini dostlarına verdiği kutlama yemeği ile perçinleştirdi. 37 yıllık muhtar 15 yıllık da belediye başkanlığı serüvenini ilerlemiş yaşına rağmen sürdürmekte kararlı olan Ali Gökçen’in yarım asırlık iktidar sürecini geride bıraktığı kutlama yemeği davetine ilgi büyüktü.

Yüceli beldesinde gerçekleşen yemeğe DP Mardin İl Başkanı Ahmet Cemil Mataracı, DP Mardin Belediye Başkan adayı olan M. Ali Tutaşı, ilçenin ileri gelenleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, Yüceli beldesi sakinlerinin de aralarında bulunduğu kalabalık bir topluluk da hazır bulundu.

Yaklaşık bir ton et kullanılarak yapılan ve et kavurmadan oluşan kutlama yemeğini; Bölgede aşiret yemeklerinin ünlü aşçısı olarak bilinen “Hikmet Usta” tarafından yapıldı.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/4/4203GOKCEN.JPG
Yemeğe gelen misafirlerini DP Kızıltepe İlçe Başkanı olan oğlu Şeyhmus Gökçen ile birlikte karşılayan belde belediye başkanı Ali Gökçen, ilerlemiş yaşına rağmen iktidarda olmanın heyecanını ilk günkü gibi yaşadığı gözlerinden okunuyordu. Daha önce köy olan Yüceli’de 37 yıl muhtarlık yapan, belde olduktan sonra da 3 dönemdir aralıksız olarak belediye başkanlığı görevinde bulunan Ali Gökçen, “Uzun zamandır halkıma hizmet ediyorum. Bu benim ailemin geleneğidir. Onca yıldır iktidarda isem bunun altında hizmetten başka bir şeyi aramamak gerekiyor. İlerlemiş yaşıma rağmen kendimi hala güçlü hissediyorum. Ömrüm yettiğince halkıma hizmet etmeyi sürdüreceğim. Seçim süreci bitti. Bana oy verenlere de vermeyenlere de teşekkür ediyorum. Bu beldede yaşayan herkese eşit şekilde hizmet etmek istiyorum.” Şeklinde konuştu.

Yöreye özgü acı kahve mırra’nın misafirler ikram edildiği kutlama yemeğinde ayrıca çeşitli meşrubatlar da ikram edildi. Başkan Ali Gökçen, tıpkı karşılamada olduğu gibi uğurlamada da yemeğe katılan misafirleriyle tek tek ilgilenmesi dikkat çekti.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/772_hikk.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum